Dragoste dincolo de tastatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul TV Kanal D lansează în luna mărţişorului un nou reality-show, „dragostepunctro“, care îi aduce faţă-n faţă pe cei care şi-au căutat jumătatea pe internet, dar care n-au reuşit să se întâlnească.

Atunci când vine vorba de relaţiile virtuale apar o mulţime de întrebări. Deşi eşti tentat să spui că te-ai îndrăgostit de o persoană după ce aţi petrecut împreună mai multe ore pe chat, detalii ca vârsta, starea civilă sau aspectul fizic sunt totuşi puse la îndoială. Prin urmare, „dragostepunctro" le oferă ocazia cuplurilor care s-au cunoscut pe internet, dar care nu s-au întâlnit niciodată, să se vadă faţă-n faţă şi să petreacă două zile într-un apartament de lux. În acest timp, perechea va avea ocazia să se cunoască mai bine şi să decidă dacă va continua relaţia începută în spatele computerului sau va pune punct.

„Pentru cei care experimentează astfel de relaţii, dar şi pentru toţi cei care vor să descopere ce-i face pe oameni să caute iubirea din faţa calculatorului am pregătit «dragostepunctro». Va fi o experienţă nouă pentru telespectatori. Este un proiect care cred că va atrage atenţia publicului şi va crea multe controverse. Tineri sau mai în vârstă, bărbaţi şi femei, indiferent de statutul lor social, cu toţii apelează la acest mod de socializare virtuală. «dragostepunctro» mi-a demonstrat că relaţiile pe internet nu au limite de vârstă sau de statut", a declarat Adrian Nartea, gazda emisiunii. Dacă un simplu click te poate ajuta să-ţi găseşti sufletul pereche, poţi afla de astăzi, urmărind „dragostepunctro". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite