Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru, împreună pe ecran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După filmele "Marfa şi banii", serialul tv "Băieţii buni", Dragoş Bucur revine pe marile ecrane cu producţia "După ea". Dragoş Bucur joacă rolul lui Ştefan Robescu, un bărbat serios,

După filmele "Marfa şi banii", serialul tv "Băieţii buni", Dragoş Bucur revine pe marile ecrane cu producţia "După ea". Dragoş Bucur joacă rolul lui Ştefan Robescu, un bărbat serios, familist, cu o carieră promiţătoare, şi care îşi pierde tot echilibrul în momentul în care face o pasiune nebună pentru o necunoscută.

Brusc, personajul se schimbă într-un om condus de imprevizibil, care ajunge să încalce toate regulile după care se ghidase până atunci. Se pare că rolul de familist pe care îl joacă în noul său film i-a prins foarte bine tânărului actor.

La filmările "După ea", Dragoş a cunoscut-o pe Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, cu care ulterior s-a căsătorit. Cei doi au, ca şi în filmul în care joacă, un copil. Când a fost la selecţia acestui lungmetraj, Dragoş spune că nu se vedea jucând rolul unui tătic, îmbrăcat la sacou şi serios, iar faptul că a acceptat rolul lui Ştefan Robescu, este fiindcă a considerat că este o provocare pentru el.

Lungmetrajul "După ea", în regia lui Cristina Ionescu, este produs de Temple Film şi Media Pro Pictures. Alături de Dragoş Bucur au mai jucat Anca Florea, Victor Hrebengiuc, Mimi Brănescu şi modelul Valentina Pelinel.

Filmul va putea fi urmărit pe marile ecrane din cinematografele din ţară, începând cu sfârşitul acestei luni.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite