Dracula, surpriza României la Miss Universe 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larisa Popa (24 de ani), reprezentanta României în concursul internaţional Miss Universe 2011, pleacă duminică în Brazilia, unde va avea loc competiţia din acest an. Tânăra din Slatina este convinsă că-şi va face prietene în Brazilia, că va impresiona juriul şi că va obţine un rezultat bun. Ea mizează pe frumuseţea sa naturală, dar şi pe un costum inedit, ale cărui surse de inspiraţie au fost Vlad Ţepeş şi Dracula.

Ediţia din acest an aduce în Brazilia un număr-record de concurente: 89. „În acest an, lupta pentru coroană este acerbă. Sunt multe concurente frumoase, dar diferenţa va fi făcută de acea scânteie interioară care se va vedea în momentul în care vom ajunge toate în Brazilia", a declarat Larisa Popa pentru pentru „Adevărul". „Dacă există favorite, acestea sunt concurentele din America Latină, dar nu este nimic nou sau îngrijorător, pentru că nu cred că Organizaţia Miss Universe are deja formată o părere despre vreo concurentă, bazată doar pe fotografii", a adăugat ea. Reprezentanta noastră este însă sigură de atuurile ei şi crede că va obţine un rezultat bun. „Am o frumuseţe naturală şi sunt mândră de asta. Sunt sigură că voi reuşi să-mi fac multe prietene în rândul concurentelor şi să arăt juriului că sunt demnă de marele titlu", a mai spus ea.

Aflaţi mâine, din „Adevărul", cum va promova Larisa imaginea României şi cum va gestiona o posibilă situaţie dificilă apărută în timpul concursului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite