Doru Todoruţ, eliminat! Luciu şi Ferentz, condamnate la duel!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol la "Dansez pentru tine"
Spectacol la "Dansez pentru tine"

Concurenţii de la Dansez pentru Tine au trăit momente emoţionante la ediţia de aseară a show-ului de pe Pro TV. Partenera lui Dragoş Bucurenci a fost cerută în căsătorie în timpul emisiunii, Andreea Spătaru a izbucnit în lacrimi, Moroşanu a surprins cu eleganţa sa, Doru a fost eliminat, iar Iuliana Luciu şi Ana Maria Ferentz au fost condamnate la duel!

Lacrimi de fericire şi de tristeţe, combinate cu paşi de dans. Asta am putut să vedem aseară la Dansez pentru Tine de pe Pro TV.

Condamnaţi la duel săptămâna trecută, soarta perechilor Doru Todoruţ, Emanuela Oprişan şi Dragoş Bucurenci, Elena Geru a depins de decizia publicului, care a ales ca Dragoş şi Elena să meargă mai departe în concurs şi, astfel, Doru şi partenara sa au fost eliminaţi.

FOTO Spectacol la "Dansez pentru tine"

Bucuria Elenei Geru că a supravieţuit duelului a fost dublată de faptul că a fost cerută de soţie în direct şi, în plus, s-a clasat pe locul 2 şi a obţinut două note de zece în această ediţie.

Diana Dumitrescu şi  Adrian Stan au impresionat juriul cu un dans arăbesc spectaculos, în care sabia a jucat un rol important.

Cătălin Moroşanu şi Magdalena Ciorobea au avut o evoluţie foarte bună la Salsa, unde figurile executate i-au lăsat cu gura căscată pe cei din juriu. Dansul ritual executat de Andreea Spătaru şi Antonio Martins Dos Santos i-au pus în valoare extrem de bine talentul şi calităţile de acrobat ale lui Antonio, iar cei doi au executat cea mai bună Salsa a serii. Motive suficiente pentru a se clasa în fruntea clasamentului, scrie ProTV.

Citeşte şi:

FOTO Cum arată Andreea Spătaru nemachiată

VIDEO Dansez pentru o viaţă mai bună

Iuliana Luciu şi Grigore Moldovan au adus ritualul ceaiului în platoul emisiunii şi au luat note mari, dar din păcate au greşit foarte mult coregrafia la Salsa, lucru penalizat de juriu. Ei au fost condamnaţi la duel alături de Ana Maria Ferentz şi Alexandru Gheciu.

Vezi video în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite