Doiniţa Oancea, eliminată de la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doiniţa Oancea şi Claudiu Apostu au dansat, la duel, folclor şi salsa
Doiniţa Oancea şi Claudiu Apostu au dansat, la duel, folclor şi salsa

Actriţa Doiniţa Oancea şi partenerul ei de dans, Claudiu Apostu, au fost eliminaţi vineri seară din competiţia „Dansez pentru tine" de la Pro TV, după ce s-au „duelat" cu perechea formată din Paula Seling şi Tudor.

Dacă notele publicului au fost destul de apropiate în ceea ce le priveşte pe cele două cupluri, publicul a preferat-o pe Paula Seling. Aceasta şi colegul ei de dans nu numai că au scăpat de eliminare, dar au reuşit, la finalul serii, să se plaseze pe poziţia a doua. Totuşi, partenerul Doiniţei Oancea nu a plecat acasă cu mâna goală: el primit un cec în valoare de 1.500 de euro.

Adela Popescu, multe note de 10

În ediţia de vineri a emisiunii, concurenţii au dansat swing, dar şi pe muzică de la Bollywood. Cuplul format din Adela Popescu şi Alexandru Lică a fost, pentru a treia oară consecutiv, cel mai apreciat. Notele mari, aproape numai de 10, i-au plasat pe cei doi în fruntea clasamentului. Pentru a doua oară, fotomodelul Bogdan Vlădău şi partenera lui, Ana Maria, au ajuns la duel. Aceştia se vor „lupta" vinerea viitoare, de la ora 20.30, cu perechea formată din Nicola şi Ştefan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite