Gabi Luncă: „Doctorul m-a operat degeaba!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Luncă: „Doctorul m-a operat degeaba!“
Gabi Luncă: „Doctorul m-a operat degeaba!“

Gabi Luncă nu se simţea deloc bine în ultima vreme, aşa că s-a dus la un consult medical amănunţit, unde doctorii i-au localizat o piatră la fiere.

Citiţi şi:


„Au încercat să i-o scoată cu nişte aparate speciale, însă nu s-a putut. Mama a acceptat, într-un final, să se opereze, luni, la Spitalul de Urgenţă. Numai că, în momentul în care s-a trezit din anestezie, doctorii au anunţat-o că piatra pe care ei o văzuseră cu o săptămână în urmă la RMN şi tomografie, nu a mai fost de găsit”, a povestit Rebecca Onoriu, fiica cea mică a artistei.

Interpreta nu-i poartă însă ranchiună medicului care i-a lăsat pe abdomen o cicatrice de zece centimetri.

„El nu are nicio vină. În momentul în care am făcut analizele totul indica faptul că aveam nevoie de intervenţia chirurgicală. Când m-am trezit din operaţie, doctorul s-a ruşinat, nici nu mai ştia ce să creadă, căci n-a fost chip să mai găsească pietricica. I-am zis să nu fie supărat, căci puterea rugăciunilor depăşeşte medicina. Am eliminat-o cu o seară înainte, dar n-am simţit“, spune ea.

Gabi Luncă a renunţat de mai bine de 10 ani la cântări pe la nunţi şi botezuri, dedicându-se cântecelor bisericeşti. Interpreta va publica în scurt timp o carte despre viaţa ei artistică, iar în ultimul capitol va povesti şi despre această întâmplare.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite