Divorţul Columbenilor, aproape de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Columbeanu (centru), înainte de a intra la proces
Monica Columbeanu (centru), înainte de a intra la proces

O altă etapă a mediatizatului divorţ al familiei Columbeanu s-a consumat ieri.

Monica s-a întors din America special pentru procesul de divorţ. Avocatul Monicăi, Ionuţ Dojană, a declarat pentru „Click!" că Monica nu renunţă la custodia fetiţei. „Am cerut din nou custodia, ba, mai mult, Monica a cerut s-o poată lua cu ea în străinătate de câte ori pleacă", a declarat avocatul pentru „Click!".

Miliardarul şi-a făcut apariţia la Judecătoria Buftea la primele ore ale zilei. A venit singur, la volanul superbului autoturism Bentley pe care, înainte de răcirea relaţiilor dintre el şi Monica, era al acesteia. Columbeanu a declarat jurnaliştilor că  înainte a trecut pe la biserică şi s-a rugat să se facă dreptate. Încă erau vizibile urmele de mir pe fruntea sa. Irinel a intrat în sala de judecată, însă a aflat că dosarul va fi citat aproape în jurul prânzului. La aproximativ două ore după el, a venit şi Monica.

Monica, mută în faţa jurnaliştilor

Monica era îmbrăcată într-un costum alb şi purta o pereche de pantofi de lac roz. Încadrată de avocaţii săi, ea nu a vrut, nici de această dată, să declare nimic jurnaliştilor. Două ore a durat procesul în care au fost audiaţi martorii ambelor părţi implicate în proces. Miliardarul şi-a chemat „în ajutor" menajera şi şoferul, iar Monica a fost susţinută de mama ei, Veronica Bulai.

Prima care a ieşit din sală a fost fosta divă de la Izvorani. Le-a aruncat un zâmbet jurnaliştilor, s-a urcat în maşina avocaţilor şi a plecat spre Capitală. Miliardarul, în schimb, a lămurit situaţia: „Au fost audiaţi martori, mama ei a minţit, vreau să se facă dreptate pentru Irina", a spus omul de afaceri care a ţinut să sublinieze că nu mai are sentimente pentru fosta divă de la Izvorani, însă nici nu o va putea înlocui altcineva. Până la închiderea ediţiei, judecătorii nu se pronunţaseră. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite