Trupa Divertis negociază cu trei televiziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Divertis negociază cu trei televiziuni
Trupa Divertis negociază cu trei televiziuni

În această vară ar putea avea loc un transfer-surpriză pe piaţa media. Grupul umoristic Divertis negociază cu trei televiziuni şi ar putea pleca de la postul Antena 1.

Divertis este într-o poziţie de avantaj, pentru că cele două emisiuni „Divertis Mall“ şi „Divertis Mall şi prietenii“ au fost cele mai vizionate show-uri de divertisment în sezonul 2008-2009, cu audienţe de peste 1 milion de telespectatori. Toni Grecu, unul dintre membrii grupului, a declarat pentru „Adevărul“: „În televiziune e ca în fotbal, iar acum e sezonul transferurilor. Negociem cu trei posturi de televiziune, însă nu am semnat niciun contract“.

Contract mai bun

O sursă din Pro TV a confirmat pentru „Adevărul“ că postul se află în negocieri cu grupul umoristic. Postul a mai găzduit emisiuni ale grupului în perioada 1997-2000. Pe de altă parte, surse din Antena 1 susţin că asemenea negocieri au loc la sfârşitul fiecărui sezon, pentru că grupul vrea să obţină un contract mai bun.

În ultimii ani, componenţa Divertis a suferit mai multe modificări. Ioan Gyuri Pascu a plecat anul trecut pentru a juca în serialul „Vine poliţia“ de la Pro TV.

Toni Grecu şi-a anunţat retragerea, dar s-a întors la Antena 1 pentru emisiunea „Divertis Mall şi prietenii“. În echipa Divertis a fost cooptat şi fostul „Monden“ Dragoş Stoica.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite