Direcţia 5 ia Cerbul de Aur de coarne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Cerbul de Aur 2009 îi aduce astăzi pe scena din Piaţa Sfatului pe ultimii concurenţi, urmând ca după această seară juriul să decidă care sunt interpreţii ce vor merge în finala concursului de interpretare.

Totodată, festivalul continuă incursiunea în istoria muzicii cu Seara Rock, invitaţii speciali fiind membrii trupei Direcţia 5, care vor susţine un recital.

Ediţia din acest an a festivalului a început miercuri, cu un show susţinut de artişti ca Monica Anghel, Marcel Pavel, Aura Urziceanu sau Paula Seling, care au cântat evergreenuri româneşti şi internaţionale.

După ce primii concurenţi au „spart gheaţa“ şi au interpretat diverse melodii din repertoriul românesc, printre care „Floare de Iris“, „Dincolo de nori“ şi chiar „Trandafir de la Moldova“, a venit momentul primului recital internaţional, al trupei britanice Hot Chocolate.

Cele câteva sute de persoane rămase la spectacol şi-au părăsit locurile, s-au apropiat de scenă şi au dansat şi au cântat alături de membrii trupei, care, entuziasmaţi, au promis că vor reveni în România, potrivit Mediafax. Festivalul a continuat ieri cu cea de-a doua zi de concurs şi cu un recital al formaţiei Holograf.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite