Din toamnă râdem cu trupa Distractis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Greţcu, Valentin Gora, Doru Pârcălabu, Ioan Gyuri, Florin Constantin, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Silviu Petcu
Cristian Greţcu, Valentin Gora, Doru Pârcălabu, Ioan Gyuri, Florin Constantin, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Silviu Petcu

Emisiunea „Land of Jokes“, realizată de nucleul fostului grup Divertis, a fost scoasă din grila Pro TV. Umoriştii negociază cu mai multe televiziuni, iar din toamnă vor reveni sub denumirea Distractis. Membrii „Land of Jokes“ au încetat colaborarea cu Pro TV în condiţii amiabile. Grupul va continua să activeze, dar brandul „Land of Jokes“ a rămas în Pache Protopopescu.

Membrii grupului sunt deschişi la negocieri cu toate televiziunile, urmând ca din toamnă să revină pe micul ecran, după cum a declarat Cristian Greţcu pentru „Adevărul". Trupa „Serviciul Român de Comedie", condusă de Toni Grecu, va rămâne, cel mai probabil, la Pro TV, aflându-se în discuţii avansate cu televiziunea, potrivit reprezentanţilor postului.

„Contractele emisiunilor «Serviciul Român de Comedie» şi «Land of Jokes» cu Pro TV s-au încheiat, iar pentru grila de toamnă suntem în discuţii avansate pentru un nou sezon cu Toni Grecu, liderul «Serviciului Român de Comedie»", a confirmat pentru „Adevărul" Maria Apostol, PR and Corporate Affairs Director Pro TV.

În vara lui 2009 se confirma unul dintre transferu­rile-bombă pe piaţa media din România: grupul Divertis părăsea Antena 1 pentru Pro TV.  Membrii grupului s-au divizat în două „facţiuni", „Land of Jokes" şi „Serviciul Român de Comedie", care realizau emisiuni diferite, transmise duminică seara. Achiziţia a fost profitabilă o perioadă, însă, după doar doi ani, criza şi-a spus cuvântul. „Ne-am despărţit în termeni amicali de Pro TV. Ni s-a explicat că e o situaţie financiară delicată şi că se va renunţa la «Land of Jokes», dar şi la alte producţii. Am înţeles situaţia. Poate peste câţiva ani, când lucrurile se vor redresa, vom reveni la Pro TV, este o instituţie profesionistă", a declarat Cristi Greţcu.

„România e un tabloid"

Ioan Gyuri Pascu, în schimb, are altă părere şi crede că audienţele şi nu situaţia financiară au dus la scoaterea producţiei din grilă. „Eu nu aveam contract direct cu Pro TV, ci doar un contract de colaborare cu echipa care realiza «Land of Jokes», dar bănuiesc că punctele de rating au fost motivul pentru care s-a renunţat la emisiune. Văd că acum merg show-urile de talente, în curând numai asta veţi vedea peste tot. Dacă cineva face ceva diferit, zboară pentru că nu are rating. Pe vremea lui Ceauşescu, ţara era un şantier, azi România e un tabloid", a declarat actorul.

Cei mai mulţi membri din echipa „Land of Jokes", de fapt, nucleul fostului grup Divertis - adică Doru Antonesi, Cristian Greţcu, Doru Pârcălabu, Silviu Petcu, Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin - vor continua proiectul. „Ne menţinem ca proiect şi am lansat o invitaţie tuturor televiziunilor interesate", a spus Greţcu, însă a evitat să comenteze informaţia potrivit căreia trupa ar fi fost refuzată de Antena 1. „Vom reveni din toamnă şi, cel mai probabil, ne vom numi Distractis, brandul «Land of Jokes» a rămas la Pro TV. Sperăm însă ca publicul nostru fidel să ne urmeze la televiziunea la care vom merge", a mai spus Cristian Greţcu.

"Bănuiesc că punctele de rating au fost motivul pentru care s-a renunţat la emisiune. Văd că acum merg show-urile de talente, în curând numai asta veţi vedea peste tot. ''
Ioan Gyuri Pascu actor

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite