VIDEO Din toaleta publică, la „Coreenii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sung-bong Choi, revelaţia muzicală din Coreea de Sud
Sung-bong Choi, revelaţia muzicală din Coreea de Sud

Concursul televizat „Korea's Got Talent" a descoperit un diamant neşlefuit, potrivit stirileprotv.ro. Un tânăr de 22 de ani, pe numele Sung-bong Choi, a impresionat juriul şi publicul cu vocea sa de tenor, dar şi cu o poveste de viaţă demnă de un roman.

Sung-bong Choi este muncitor necalificat. La vârsta de 3 ani a fost abandonat într-un orfelinat. La 5 ani, pentru că nu mai putea suporta bătăile zilnice, băiatul a părăsit orfelinatul şi a trăit pe stradă, câştigându-şi pâinea din vânzarea băuturilor energizante şi a gumei de mestecat. A suportat greutăţi şi umilinţe greu de imaginat şi a dormit, timp de zece ani, pe scările unei toalete publice. Modest, Sung-bong Choi a declarat în faţa juriului de la „Korea's Got Talent" că nu este un cântăreţ bun, dar cântă pentru că îi place. 

Juriul a plâns

Pe parcursul prestaţiei sale, membrii juriului şi publicul nu şi-au mai putut reţine lacrimile. Întrebat unde a învăţat să cânte, băiatul a răspuns: „Când eram foarte tânăr, mi s-au întâmplat foarte lucruri rele, dar într-o zi am intrat într-un club de noapte şi am văzut un artist cântând pe o scenă. De obicei, în cluburile de noapte se cântă o muzică foarte energică. Acolo am văzut un solist care cânta o muzică foarte sinceră. De atunci a început să-mi placă să cânt", a declarat tânărul coreean. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite