Depeche Mode revine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa britanică Depeche Mode se va întoarce în România pentru a susţine, pe 16 mai 2009, un concert în Parcul Izvor din Capitală, au declarat pentru Mediafax organizatorii evenimentului, Emagic

Trupa britanică Depeche Mode se va întoarce în România pentru a susţine, pe 16 mai 2009, un concert în Parcul Izvor din Capitală, au declarat pentru Mediafax organizatorii evenimentului, Emagic Entertainment. Legendara trupă Depeche Mode revine astfel în România, la trei ani de la show-ul susţinut pe Stadionul Naţional din Bucureşti.

Potrivit Mediafax, anunţul a fost făcut de membrii Depeche Mode, luni, la Berlin, într-o conferinţă de presă internaţională în care au anunţat noul lor turneu mondial, intitulat “Tour of the Universe 2009”. Acesta va cuprinde 28 de oraşe din 22 de ţări, iar Bucureştiul va fi prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului. Biletele pentru concert vor fi puse în vânzare începând cu 27 octombrie, atât online, pe www.myticket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite