Depeche Mode a revenit pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa britanică Depeche Mode a susţinut un concert luni seară, la Leipzig (Germania), desfăşurat pe stadionul Leipziger Zentralstadion, în faţa a 50.000 de spectatori.

Astfel a reluat turneul „Tour of the Universe“, întrerupt la jumătatea lunii mai după îmbolnăvirea solistului. Acesta a fost primul concert susţinut de trupă, după ce la 12 mai, Dave Gahan (47 de ani) a fost spitalizat de urgenţă, la Atena, fiind suspectat de gastroenterită, informaţie confirmată ulterior de reprezentanţii formaţiei. Din acest motiv, trupa şi-a amânat spectacolele pe care ar fi urmat să le susţină până la 8 iunie.

În urmă cu două săptămâni, site-ul oficial Depeche Mode a anunţat că Dave Gahan a fost supus unei operaţii chirurgicale în urma căreia i-a fost îndepărtată „cu succes“ o tumoare cu grad mic de malignitate dezvoltată în vezica urinară. La sfatul medicilor, solistul trupei a luat o pauză de recuperare.

În ceea ce priveşte reprogramarea concertelor pe care formaţia le-a amânat săptămânile trecute, inclusiv cel de la Bucureşti, nu a fost luată nicio decizie. Stabilirea unor noi date de concert depinde de disponibilitatea sălilor, precum şi de ruta turneului. Trupa îşi sfătuieşte fanii, în mesajul postat pe site-ul oficial, să-şi păstreze biletele la concertele amânate, acestea urmând să fie valabile odată cu reprogramarea show-urilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite