VIDEO David Villa, omul-reclamă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Villa, cel mai căutat fotbalist din Spania pentru campaniile de publicitate
David Villa, cel mai căutat fotbalist din Spania pentru campaniile de publicitate

Cel mai căutat fotbalist din Primera Division de către companiile de publicitate nu este nici Ronaldo, nici Messi, ci atacantul Barcelonei şi a lui FC Barcelona, David Villa.

Nici Iker Casillas, nici Cristiano Ronaldo şi nici Leo Messi. Omul reclamă este David Villa. Fotbalistul Barcelonei este la modă şi este cel mai căutat jucător din Primera Division pentru spoturile publicitare ale mărcilor spaniole şi internaţionale. În ultimele luni, şeptarul Spaniei şi al Barcelonei a apărut în peste campanii publicitare, indiferent că a fost vorba de produse cosmetice, produse alimentare sau produse sportive, scrie Marca.

Vezi VIDEO pe adevarul.es

Pe lângă randamentul său fotbalistic şi constanţa sa în joc, Villa este ales de companiile publicitare pentru imaginea şi carisma sa, în teren sau în afara acestuia. Succesul său depăşeşte graniţele Spaniei şi este tot mai solicitat pentru reclame în întreaga lume. Cu toate acestea, veniturile sale anuale din publicitate, în jur de 7 milioane de euro, sunt încă departe de cele ale unor staruri de calibrul lui Messi sau Beckham, care câştigă, fiecare, peste 30 de milioane de euro anual din reclame.

Totuşi, fotbalistul Barcelonei a încheiat diferite acorduri cu diverse mărci comerciale şi, cu siguranţă, îşi va rotunji veniturile în următoarele luni cu sume din ce în ce mai mari, provenite din publicitate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite