„Dănutz SRL“ are cei şapte ani de-acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bittman (stânga) şi bucătarul Antonio Passarelli fac o echipă de la primele ediţii
Dan Bittman (stânga) şi bucătarul Antonio Passarelli fac o echipă de la primele ediţii

Emisiunea prezentată de Dan Bittman la TVR 1 intră mâine în al şaptelea an de emisie. Moderatorul va sărbători alături de invitaţi, într-o ediţie specială.La 14 noiembrie 2004, cântăreţul pornea la drum cu proiectul „Dănutz SRL“, după ce fusese gazda show-ului „Bravo Bravissimo“, timp de şase ani.

Mâine, telespectatorii vor putea urmări o ediţie aniversară a emisiunii, difuzată de TVR 1, de la ora 17.00. „Conceptul este unul de sărbătoare. Mergem pe ideea că de mâine încolo începem şcoala, pentru că intrăm în al şaptelea an de «Dănutz SRL». Toată lumea va fi îmbrăcată în uniforme de şcolar, asistentele noastre, cei de la Marfar, bandul nostru, iar lui Dan îi dăm matricolă", a povestit Nicoleta Ilie, producătorul emisiunii.

Ediţia de mâine va avea şi invitaţi speciali, care au fost prezenţi de-a lungul timpului în platoul lui Dan Bittman: Loredana, Andra, Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi Mirabela Dauer. „Vom avea şi imagini de arhivă cu ei, din timpul emisiunilor. De exemplu, vor fi imagini din 2004 cu Loredana, vor fi imagini cu Andra care a făcut un duet cu Dan, când au cântat piesa «Ochii tăi», a trupei Holograf", a adăugat Ilie.

Să fii moderator nu-i un lucru uşor

Despre cei şase ani petrecuţi ca amfitrion al emisiunii „Dănutz SRL", Dan Bittman spune că au fost unii frumoşi şi datorită oamenilor pe care i-a cunoscut, dar şi datorită echipei cu care a lucrat. „Totul a început dintr-o joacă, m-a sunat Mitică Moroşanu într-o dimineaţă, după ce mă sunase mai întâi Titus Munteanu, pentru o emisiune matinală. În vremea aia erau la modă emisiunile matinale, dar am refuzat pentru că nu pot deloc să mă trezesc la 5.00 dimineaţa. Mitică Moroşanu, în schimb, mi-a propus emisiunea asta duminicală şi mi-a plăcut foarte tare, mai ales că timp aveam, puteam să combin şi muzica cu televiziunea, şi uite că a mers", a mărturisit artistul.

Deşi Bittman avea experienţa televiziunii de dinainte de „Dănutz SRL" (cântăreţul a fost gazda show-ului „Bravo Bravissimo" timp de şase ani), el recunoaşte că nu e tocmai un lucru uşor să fii moderatorul unei emisiuni în direct. „Trebuie să fii atent cum reacţionezi, trebuie să gândeşti rapid, pentru că altfel intri în timpi morţi şi asta se simte. Publicul vede când un lucru nu are continuitate, e tentat să schimbe dacă se plictiseşte, iar eu cred că ritmul a devenit un factor determinant în a menţine audienţa unei emisiuni", precizează moderatorul.

Noutăţi în fiecare sezon

De-a lungul celor şase ani de emisie, formatul „Dănutz SRL" s-a schimbat foarte puţin, de cele mai multe ori producătorii emisiunii încercând să ofere publicului rubrici noi. O astfel de rubrică este şi „Un diamant la SRL", noutatea acestui sezon.

„Invităm personalităţi care nu au mai apărut de mult timp pe micile ecrane şi vedem în audienţe că lumea e foarte interesată să-şi revadă idolii", spune Bittman. Alt „personaj", care dă sarea şi piperul emisiunii la propriu, este bucătarul Antonio Passarelli, prezent în emisiune încă din 2004. „Eu eram bun prieten cu Dan, iar el mi-a propus să apar în emisiune. Îmi place acest proiect pentru că este unul de bun-simţ, care se îndepărtează de scandaluri şi de politică", spune Passarelli.

"Mi-a plăcut foarte tare formatul, mai ales că aveam şi timp să combin muzica cu televiziunea, şi uite că a mers."
Dan Bittman cântăreţ

Îşi doreşte un buget mai mare

Pe viitor, Bittman spune că şi-ar dori un buget mai mare pentru emisiunea lui, pentru că ar vrea să aducă şi invitaţi din străinătate. „Tot timpul ne gândim cum să facem ca emisiunea să fie mai interesantă. Dacă am beneficia de un buget mai mare, am reuşi să aducem numere mult mai spectaculoase, poate chiar de circ. Toate astea ţin însă de un buget şi de dorinţa Televiziunii de a investi şi de a avea încredere în emisiunea noastră", mai spune moderatorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite