Dansul la bară, provocarea de la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, începe la Pro TV la jumătatea lunii octombrie, cu două stiluri în premieră: dans la bară şi dans în ploaie.

De luna viitoare, ringul visurilor se redeschide pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", prezentată de Ştefan Bănică jr. şi Iulia Vântur.

Stiluri consacrate

Pe lângă stilurile noi, concurenţii vor trece şi prin probele care au „chinuit" deja perechile din sezoanele trecute: folclor, swing, salsa, Bollywood, stomp, vals, tango, rock-n-roll, Broadway, parodie, dans contemporan ţigănesc şi improvizaţie. Deocamdată, postul TV nu a anunţat numele vedetelor care vor dansa pentru a îndeplini visurile unor oameni obişnuiţi, pe care viaţa i-a încercat de multe ori.

Perechi noi şi vechi

În cel de-al zecelea sezon al emisiunii, telespectatorii îşi vor aminti şi de concurenţi mai vechi, ale căror probleme nu s-au rezolvat în totalitate. În ajutorul lor vor sări perechi „de aur" ale sezoanelor trecute, astfel că telespectatorii vor vedea momente memorabile care au reuşit să-i ridice în picioare pe spectatori, dar şi pe membrii juriului. Deşi va face parte din juriul noului show „Românii au talent", Mihai Petre va juriza în continuare prestaţiile concurenţilor de la „Dansez pentru tine".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite