Dansul în ploaie revine la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu şi Alexandru Lică, la primul dans în ploaie
Adela Popescu şi Alexandru Lică, la primul dans în ploaie

După succesul repurtat în prima ediţie a celui de-al zecelea sezon „Dansez pentru tine“, dansul în ploaie revine ca probă de concurs. Astăzi, de la 20.30, la Pro TV, concurenţii rămaşi în competiţie vor executa paşi de dans ţigănesc şi dans contemporan sub şuvoaie de ploaie artificială.

Desigur, vestimentaţia celor patru perechi a suferit modificări, pentru nu exista riscul unor accidente la dansul în ploaie. Astfel, fustele ţigăneşti nu vor mai avea amplitudinea celor tradiţionale, pentru a nu fi prea grele pentru concurente.

Un alt stil de dans care va pune competitorii la încercare este Broadway. Adela Popescu şi Alexandru Lică se vor metamorfoza în John Travolta şi Olivia Newton John, pentru un număr artisitic din musicalul „Grease".

Paula Seling va fi călugăriţă, iar partenerul ei, Tudor,  va fi poliţist, pentru o interpretare din „Sister Act". Octavian Strunilă şi Ela vor „deveni" animale din junglă pentru un moment „Madagascar", în timp ce Răzvan Fodor şi Lena vor fi Blues Brothers. Octavian Strunilă şi Răzvan Fodor sunt cei care se vor înfrunta, alături de partenerele lor, la duel.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite