Viaţă de piţipoancă: Daniela Crudu, „vecina“ de la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colega matinalilor Răzvan şi Dani de la Antena 1 este una dintre cele mai cunoscute asistente de pe micul ecran. Daniela Crudu (21 de ani) a ajuns în echipa celor doi realizatori în urma unui casting, fiind aleasă de telespectatori.

Le vedeţi pe stradă, în cluburi, la sălile de fitness. Unele sunt mai norocoase şi ajung peste noapte „vedete", statut pe care şi-l asumă ca pe o altă haină sclipitoare. Stilul lor de viaţă a devenit însă model pentru multe tinere care visează şi ele să intre sub umbrela generoasă a termenului piţipoancă sau, şi mai bine, să devină o piţipoancă celebră. Astăzi, continuăm cu o altă vedetă de carton, una dintre „fetele-piţi" celebre din showbizul autohton.

Mai citiţi şi:

Viaţă de piţipoancă/ Sânziana Buruiană, fata cu „HI-Q-ul foarte mare“

VIDEO Viaţă de piţipoancă / Andreea Tonciu, „pupăza“ de la meteo

Joacă rolul de prostuţă în matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani". Până să ajungă cunoscută, Daniela a lucrat ca model şi ca animatoare în cluburi.

În urma castingului organizat de cei de la Antena 1, Daniela a înlocuit-o pe Andreea Mantea, asistenta matinalilor la acea vreme. De atunci, viaţa Danielei Crudu s-a schimbat: este printre cele mai cunoscute asistente de pe micul ecran, este solicitată la diferite prezentări de modă şi a pozat în „Playboy".

Fără cluburi în timpul săptămânii

Mai mult, de când a devenit cunoscută, tabloidele se întrec să ofere „detalii picante" despre viaţa fetei, precum faptul că „i-a ieşit un sân afară" în timpul emisiunii, că „un turist a dat-o cu cremă pe plajă", că are un câine grav bolnav ori că ia fructe de la ţărani. De asemenea, Daniela a trecut şi ea pragul cabinetelor de chirurgie estetică pentru a‑şi mări bustul. Tânăra îşi începe ziua la ora 6.00, de luni până vineri. După ce-şi bea cafeaua, partenera matinalilor de la Antena 1 se pregăteşte pentru emisiune.

Merge la machiaj unde, spune ea, stă doar jumătate de oră, iar apoi îşi alege ţinutele. „Ideile hainelor sunt în proporţie de 90% ale mele. Vreau ţinute în care să mă simt bine, să fie stilul meu şi să-mi placă. Altfel nu le îmbrac", susţine fata.

Programul Danielei variază după ora 10.00, atunci când se termină emisiunea. Uneori are şedinţe foto, alteori merge acasă sau la prietenul ei ori iese cu fetele în oraş. „În cursul săptămânii sub nicio formă nu ies în club sau la distracţie. De obicei mă culc devreme, pe la 22.00", spune ea. În weekend,atunci când nu este implicată în alte activităţi, Daniela se întâlneşte cu prietenele ei. „Prietenului meu nu-i place să iasă în club şi-atunci ies cu el la suc şi la film şi cu fetele în club", adaugă „vecina" lui Răzvan şi Dani.

Nu înţepenește pe scaun

Răzvan Simion spune despre colega sa că este mai mult decât o asistentă care apare pe micul ecran „Asistentele de obicei înţepenesc pe un scaun şi zâmbesc. Ea este prima «vecină» de la televizor şi-atunci ne purtăm cu ea aşa cum te comporţi cu un vecin care-ţi vine în fiecare zi în casă", susţine matinalul de la Antena 1.

Comentariu: O fată ascultătoare

Alin Gălăţescu, analist de modă

„Daniela Crudu e un exemplu pozitiv de conlucrare cu echipa de producţie. Dacă nu ştie prea multe, măcar îi ascultă pe alţii, din majoritatea domeniilor. Se lasă coordonată de echipa emisiunii, iar rezultatele sunt bune aproape de fiecare dată. Dacă nu i-am vedea chiloţii prin ziare în fiecare săptămână şi sânii aproape de tot pe afară, de atâtea ori, ar fi excelent" spune Gălăţescu.

Părerea cititorilor

Nu‑mi dau seama dacă e proastă sau se preface. Mă enervează s-o văd cum se răsfaţă în direct la TV.
Marina Grecu, 25 de ani

Joacă perfect rolul de proastă. Îmi place, arată foarte bine, are corp frumos şi şarm.
Ion Tudor, 45 de ani

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite