Daniela Crudu, izgonită de la „Neatza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“ va înceta colaborarea cu echipa matinalului de la Antena 1 în urma scandalului sexual în care a fost implicată. Reprezentanţii postului spun că Daniela Crudu va fi în continuare angajata trustului Intact. Aceasta ar putea fi transferată în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos“.

Citiţi şi:

Cele mai mediatizate femei din showbizul românesc

După ce tabloidele şi emisiunile de profil au tocat fără oprire, mai bine de o săptămână, subiectul Daniela Crudu - care ar fi primit o sumă de bani ca să petreacă o noapte cu Leo de la Strehaia -, deznodământul a venit ieri-dimineaţă: asistenta TV nu va mai apărea la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani". Decizia nu a fost motivată în niciun fel, însă este o urmare a scandalului în care a fost implicată Crudu.

„După cum observaţi, în platou s-a făcut curăţenie. Colegul nostru Aurică a dat cu aspiratorul, iar fetele au dat cu mopul. Facem şi noi o curăţenie de primăvară. Începând de astăzi, colega noastră Daniela a decis să ne despărţim pe cale amiabilă, pentru a lăsa o imagine curată brandului acestei emisiuni", a spus Dani Oţil în emisiunea de ieri-dimineaţă.

Schimbare de macaz

Deşi „în platou s-a făcut curăţenie", Daniela Crudu nu va rămâne pe drumuri. Dimpotrivă. Scandalul îi  aduce un post de asistentă care se mulează mai bine pe imaginea ei, în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos", potrivit unui comunicat al trustului Intact. Propunerea i-a fost făcută luni seara, în direct, în platoul emisiunii, chiar de către Dan Capatos. Potrivit unor surse din televiziune, şi şefilor postului le surâde ideea de a o transfera pe Daniela Crudu în aceeaşi emisiune în care Bianca Drăguşanu reuşeşte de câteva sezoane să ridice audienţa cu poveşti picante din viaţa ei intimă. 

Firul evenimentelor

- Scandalul a izbucnit la începutul săptămânii trecute, când tabloidele au scris că Daniela Crudu ar fi primit suma de 10.000 de lei de la Leo de la Strehaia (cu care s-a întâlnit de câteva ori în luna decembrie), pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta,pentru ca mai apoi să se răzgândească şi să refuze avansurile bărbatului.

- Leo de la Strehaia a declarat că Daniela Crudu i-a dat numărul de cont pentru a-i transfera suma de bani. Crudu a recunoscut că i-a trimis un SMS cu numărul de cont, însă a susţinut că totul a fost doar o joacă.

- Scandalul izbucnit i-a determinat pe şefii de la Antena 1 să se gândească la concedierea asistentei TV.

- În scandal a apărut şi numele Biancăi Drăguşanu. Ea i-a trimis un mesaj lui Leo de la Strehaia în care îi spunea că pentru 100.000 de euro le poate avea „la pachet" pe amândouă. Asistenta lui Capatos a susţinut că totul a fost o glumă.

- Luni dimineaţă, după ce matinalii de la „Neatza cu Răzvan şi Dani" s-au întors din vacanţă, Daniela Crudu a apărut şi ea în platoul emisiunii, însă colegii s-au purtat destul de rece cu ea.

- Luni seară, Daniela Crudu a fost invitată la „Un show păcătos", unde Dan Capatos i-a propus un post la el în emisiune.

- Ieri-dimineaţă, Dani Oţil anunţa că Daniela Crudu nu va mai face parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan şi Dani".

"După cum observaţi, în platou s-a făcut curăţenie. Facem şi noi o curăţenie de primăvară. Începând de astăzi, colega noastră Daniela a decis să ne despărţim pe cale amiabilă."
Dani Oţil moderator TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite