Daniela Nane va fi redactor-şef în „Efect 30“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Nane  va fi redactor-şef  în „Efect 30“
Daniela Nane va fi redactor-şef în „Efect 30“

Actriţa Daniela Nane va juca în serialul „Efect 30“, de la Prima TV, rolul unui redactor-şef la o publicaţie pentru femei.

Ingrid Drăgan este „o femeie feroce şi manipulatoare, o mână de fier într-o mănuşă de catifea“, preocupată de carieră, puternică, dar neîmplinită sentimental, spune actriţa în interviul care va apărea mâine, în Ghidul TV Adevărul.

Trăirile unei femei trecute de 30 de ani

Daniela Nane consideră că este interesant de observat mentalităţile şi obiectivele specifice vârstei de 30 de ani, care se regăsesc şi în serial, şi povesteşte în premieră despre rolul pe care îl interpretează.

În plus, ea observă credinţele şi trăirile unei femei trecute de 30 de ani şi mărturiseşte că „a înflorit“ după ce a împlinit această vârstă.

„Am mai multă încredere în mine şi în drumul pe care vreau să merg“, explică Nane, adăugând că o relaţie sentimentală reuşită este una în care „fiecare se simte liber să se exprime pe el însuşi în ce mod preferă, simţindu-se în siguranţă, iubit şi susţinut. Este o relaţie în care poţi dărui firesc şi în care poţi primi cu graţie“.  Aflaţi mai multe mâine, în Ghidul TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite