Daniel Radcliffe, avocatul din oraşul bântuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul britanic Daniel Radcliffe (21 de ani), starul francizei „Harry Potter“, va interpreta rolul principal în lungmetrajul „Femeia în negru/ The Woman in Black“, produs de studiourile Hammer, pe baza romanului omonim al scriitoarei Susan Hill, informează bbc.co.uk.

Radcliffe va juca rolul unui tânăr avocat ajuns într-un orăşel britanic bântuit de o stafie. Scenariul a fost scris de Jane Goldman, iar regia va fi asigurată de James Watkins, cunoscut pentru horror-ul „Eden Lake", lansat pe marile ecrane în urmă cu doi ani.

Romanul „Femeia în negru" a stat la baza unei piese de teatru care se joacă în continuare pe West End, la Londra, la peste 20 de ani de la debut. Daniel Radcliffe a terminat recent filmările pentru cel de-al optulea şi ultim film din seria „Harry Potter". Al şaptelea film al seriei, „Harry Potter şi Talismanele Morţii 1", va fi lansat la 19 noiembrie, în timp ce partea a doua are programată premiera la 15 iulie 2011.

Companie specializată în filme de groază

Radcliffe a debutat atât pe Broadway, cât şi pe scena din West End, în piesa „Equus" de Peter Shaffer, în 2007, respectiv 2008. Actorul britanic va reveni pe Broadway în primăvara anului viitor, în musicalul „How To Succeed In Business Without Really Trying".

Compania Hammer a devenit „sinonimă" cu genul horror în anii 1950, graţie unor filme precum „Dracula" şi „The Mummy". Printre succesele acestei case de producţie cinematografică se numără „Blestemul lui Frankenstein" şi „The Curse of the Werewolf". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite