Dana Războiu renunţă la Kanal D şi la România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea ştirilor de seară de la Kanal D, Dana Războiu, a decis să părăsească postul de televiziune şi să se mute în altă ţară.

„Mai stau până termină Victor, copilul cel mare, şcoala şi plec cât de curând. Am nevoie de un sistem de sănătate mai bun pentru copii. Am trei variante: Viena, Elveţia sau Monte Carlo, şi am la dispoziţie două luni să mă decid", a declarat Dana Războiu pentru Mediafax.

Prezentatoarea s-a declarat revoltată de sistemul medical românesc şi de lipsa de respect cu care sunt trataţi românii „cotizanţi".

„Vreau să trăiesc printre oameni care respectă legile, pentru că eu sunt un om care respectă legile. Am dat statului român zeci, dacă nu chiar sute, de mii de euro prin impozite şi taxe şi nu beneficiez de condiţii minime de existenţă", a declarat Războiu.

Ştirista se află acum în Austria, la un control medical cu Marc, cel de-al doilea băieţel al ei, care a fost operat pe cord, la începutul lunii martie. Potrivit Danei Războiu, în urma controlului, medicii au constatat că starea micuţului este stabilă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite