VIDEO Dana Nălbaru, „Încă o dată“ la Hi-Q

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Grozea, Dana Nălbaru şi Mihai Sturzu pornesc din nou la drum împreună, la 14 ani de la înfiinţarea trupei Hi-Q
Florin Grozea, Dana Nălbaru şi Mihai Sturzu pornesc din nou la drum împreună, la 14 ani de la înfiinţarea trupei Hi-Q

Cântăreaţa a revenit în trupa care a consacrat-o la şapte ani după ce ea şi cei doi colegi ai săi, Mihai Sturzu şi Florin Grozea, au decis să o ia pe drumuri diferite. Cei trei artişti au surprins piaţa muzicală cu anunţul lor, deşi au mărturisit că plănuiesc această reunire de un an şi jumătate. Ei au lansat şi o nouă piesă, „Încă o dată“.

Citeşte şi:
VIDEO Dana Nălbaru: „Mi-am pus sufletul în versuri"

În 2003, atunci când membrii trupei vorbeau despre o ruptură iremediabilă, fără să ofere însă vreun motiv „palpabil" al despărţirii, împăcarea părea de neconceput. Dar iată că şapte ani mai târziu acest lucru s-a întâmplat, confirmând proverbul „niciodată să nu spui niciodată". Ieri, în emisiunea „Europa Expres", moderată de George Zafiu la Europa FM, Florin Grozea şi Mihai Struzu au anunţat că au revenit la „prima dragoste" , Dana Nălbaru, prima solistă a trupei.

„O vacanţă mai lungă"

„Perioada în care cântam toţi trei a fost cea mai frumoasă. De fapt, considerăm că Dana nu a plecat niciodată. Ea a fost în sufletele noastre şi ale ascultătorilor. Peste tot pe unde mergeam, lumea ne întreba de ce nu refacem formula iniţială. Toată lumea ne întreba de Dana. Acum, Hi-Q se reinventează tot prin Hi-Q. O formulă veche, o piesă nouă şi un band excepţional", a declarat Mihai Sturzu la Europa FM.

Dana Nălbaru, care declara recent că „despărţirea de Hi-Q a fost un moment extraordinar de greu, unul dintre cele care i-au marcat viaţa", a povestit cum a luat decizia de a se întoarce alături de cei cu care a pornit la drum, în urmă cu 14 ani. „Plănuim asta de un an şi jumătate. Lucrurile au venit în mod natural. Şi eu credeam la un moment dat că separarea e ireversibilă, dar mă aflu aici acum şi sunt foarte fericită. Noi considerăm că această perioadă a fost o vacanţă mai lungă. Mi-au lipsit băieţii în toţi aceşti ani, sunt parte din mine", a mărturisit artista la Europa FM.

Dacă în 2003 Dana, Mihai şi Florin spuneau că pun punct colaborării, fără să vorbească despre motivele care i-au împins să ia această decizie, acum, ei pun totul pe seama imaturităţii. „Ne-am dat seama că motivele de ceartă au ţinut doar de adolescenţă. Acum suntem maturi şi cred că putem face lucrurile să meargă", a explicat Dana, care a precizat că soţul ei, actorul Dragoş Bucur, a încurajat-o să facă acest pas.

Vor cânta cu un band

Cei trei au lansat şi o piesă nouă, „Încă o dată". „Ne place foarte mult această piesă, se potriveşte cu noi şi cu vremurile noastre. E ceva diferit de ceea ce am făcut până acum. Puteţi regăsi în ea o bucată de muzică clasică din secolul al XVII-lea, dar şi chitare electrice cu distors", a explicat Florin. În concertele pe care le vor susţine pe viitor, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea vor cânta alături de un band. Hi-Q a fost înfiinţată în 1996, la Braşov. După plecarea Danei Nălbaru, cei doi membri fondatori au testat formule cu diferite soliste: Nicoleta Drăgan (2003 - 2008), Anya (2008 - 2010) şi, mai nou, Viky Stanciu şi Georgiana Morar. În cei aproape 14 ani de activitate, Hi-Q a lansat şapte albume, 20 de videoclipuri şi hituri precum „Totul va fi bine", „Cât te iubeam", „Tu eşti dragostea mea", „Un minut", „Gaşca mea" şi „Razna".

"Considerăm că această perioadă a fost o vacanţă mai lungă. Mi-au lipsit băieţii în toţi aceşti ani, sunt parte din mine."
Dana Nălbaru cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite