Dan Negru: „Pumnii lui Bute se vor vedea din Japonia până în Albania, mai puţin în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moderatorul de la Antena 1, Dan Negru, nu a rămas nici el indiferent la ştirea conform căreia meciul lui Lucian Bute, în care îşi apără titlul mondial pentru a şasea oară, nu va fi televizat în România.

Vedeta TV îşi aminteşte, într-un post de pe blogul său, cum l-a cunoscut, în urmă cu aproximativ 10 ani, pe Lucian Bute, care era un tânăr timid. „Acum vreo 10 ani l-am invitat în show pe Doroftei. Omul a spus da, dar înainte cu două zile aflu că nu mai poate ajunge. Pentru a nu rămâne dator, a spus că găseşte un înlocuitor. Mi-a trimis un puşti şi am spus ok, dacă Moshu insistă. Cred că a fost printre primele lui apariţii la televizor. Timid, retras, de un bun simţ contrastant cu lumea show-bizului, în care nu-şi găsea loc“, a scris Dan Negru.

În continuare, Dan Negru a atacat conducerea postului public de televiziune, dar şi toate canalele tv din ţară. „Acum, Bute luptă din nou la Bell Center din Montreal, dar nicio televiziune din România n-a găsit 100.000 de euro, suma cerută de Interbox, deţinătorul dreptului de difuzare. TVR negociază achiziţionarea drepturilor pentru te miri ce formate de divertisment. Un român îşi apără, pentru a şasea oară, un titlu mondial, ceea ce n-o să se vadă la TVR. Pumnii lui Bute se vor vedea pe cinci continente, în zeci de ţări, din Japonia până în Albania...mai puţin în România. Noi doar arătăm cu degetul, în loc să dăm cu pumnul“, a încheiat moderatorul.

Meciul lui Bute poate fi ascultat la Radio România Actualităţi şi urmărit live-text pe site-ul www.adevarul.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite