Dan Negru: „Taximetriştii sunt invidioşi pentru blonde“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauză că se pune cu „fetele inteligente“, Dan Negru este gratulat, la semafor, de şoferii din trafic. Dan Negru (39 de ani) prezintă la Antena 1 două emisiuni, difuzate în fiecare miercuri seara: „Te pui cu blondele“ şi „Plasa de stele“.

Adevărul: Dan Negru gesticulează enorm, se agită de parcă ar fi băgat în priză. Este starea lui permanentă sau o cerinţă a formatului?

Dan Negru: În televiziune am făcut întotdeauna ce am simţit, nu mi-am impus niciodată să fiu într-un anume fel, cred că aşa am simţit eu că pot ajuta formatul, gesticulând sau ţipând. Sincer, judecând după audienţele din ultimii zece ani, cred că n-am făcut rău deloc. Acasă nu am un „format" pe care să-l prezint cuiva, acasă încerc să-i prezint Darei, fetiţa mea, lumea şi deocamdată o fac în linişte şi calm.

Un „negru" printre blonde. Te-ai simţit inferior intelectual?

Fireşte că da, sunt 50 de fete acolo, unele foarte inteligente. Au fost multe în stare să bată cu mintea 1.000 de bărbaţi! Nu cred în prejudecăţi, de asta am şi făcut acest format, să le dărâm.

Eşti singurul român înconjurat de 50 de blonde într-o seară. Nu‑i roade pe prietenii tăi invidia?

Taximetriştii pe la semafoare sunt mai cu seamă invidioşi, de la ei aud cele mai multe urări pentru blonde!

Ce plasă ai luat tu, apropo de „Plasa de stele"?

Am mirosit „plasele" de la distanţă mare, dar era să cad în ele de câteva ori.

Zgârcenia ta este reală sau doar un artificiu de marketing? Ţi-a părut rău vreodată că ai fost zgârcit?

Bănăţenii îi spun cumpătare, bucureştenii - zgârcenie, diferă doar unghiul din care priveşti. Eu acum privesc cu un ochi de bucureştean şi cu unul de timişorean, deci le îmbin pe amândouă. Mi‑a părut rău că am fost zgârcit când am avut în mână biletul la Barcelona-Arsenal şi mi-am spus, las' că o să mai vină. Am pierdut un meci de istorie.

În ce afaceri investeşti?

Nu sunt un bun afacerist, nu mă pricep la aşa ceva, banii câştigaţi în televiziune în toţi anii aştia i-am băgat în cărămizi fără să sper că o să le revând cândva. N-am fost un speculator imobiliar pentru că nu m-am priceput. Cărămizile astea însă îmi dau libertatea de a face televiziune fără să fiu încorsetat, pot alege formatele care-mi plac.

Realizezi o emisiune la Chişinău. Ai simţit „live" cum este să trăieşti acolo?

Chişinăul e al doilea mare oraş al României şi nu e cu nimic mai prejos de Iaşi, Cluj sau Bucureşti. E o normalitate pe care o regăseşti în orice loc civilizat. M-am îndrăgostit de Chişinăul de primăvară, cu parcuri pe care nu le găseşti niciunde în Bucureşti, dar mai ales cu oameni blânzi şi liniştiţi.

Ce presupune emisiunea? Ce-ţi place şi ce nu la TV în Moldova?

E un show de divertisment care face cifre uriaşe, sunt mulţi moldoveni care mă ştiau din showurile din România, dar sunt la fel de mulţi care, oprindu-mă pe stradă, îmi spun doar de emisiunea din Chişinău, neştiindu-mă de altundeva. Am avut o echipă super-profi la PrimeTV, acolo unde se difuzează showul, unii chiar cu mult peste ce ştiam eu în ţară. Asta m-a bucurat şi uimit la început.

Cum arată o zi „roz" din viaţa lui Dan Negru?

În ultima vreme îmi ocup mintea şi timpul cu o carte de amintiri din televiziune ce ar avea şanse să apară în luna iunie... În rest, Dara, fetiţa mea, Google, câinele ciobănesc, familia şi televiziunea...

Dan Negru întrevede „Un alt sfârşit al lumii... "

Sâmbătă seara, în plin haos provocat de norul de cenuşă vulcanică din Islanda, Dan Negru scria pe blogul său: „Sunt blocat pe aeroport, în Chişinău. N-am văzut niciodată atâţia oameni dormind, ai senzaţia că eşti într-un mare dormitor. În sala de aşteptare a aeroportului, pe televizoare se văd două canale TV.

Pe unul se difuzează în direct funeraliile din Polonia, pe altul un reportaj despre vulcani în care se spune că dacă ar erupe patru vulcani consecutiv riscul ca omenirea să dispară e mare. Optimiste imagini, funeralii şi vulcani... O ştiam pe aia cu cometa, cu 2012, cu criza economică, cu teroriştii dar asta cu vulcanii, n-o ştiam..."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite