Dan Capatos, un "matinal" cu regim de viaţă sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricât de insomniac ar fi cineva, nu e nicio plăcere să te trezeşti zilnic la 5 dimineaţa şi la ora 7.00 să fii musai în formă! Ei bine, de un an şi ceva, Dan Capatos, vedeta emisiunii

Oricât de insomniac ar fi cineva, nu e nicio plăcere să te trezeşti zilnic la 5 dimineaţa şi la ora 7.00 să fii musai în formă! Ei bine, de un an şi ceva, Dan Capatos, vedeta emisiunii matinale de la Antena 1, face asta zi de zi pentru că trebuie să fie un exemplu pentru echipa sa de la "Dimineaţa devreme".

O echipă formată mai ales din fete - Cristina Cioran, Cristina Dochianu, Nicoleta Svârlefus -, toate blonde, frumoase, suple şi foarte zâmbăreţe. Dacă la capitolul charismă, Capatos nu se poate plânge că-i lipseşte, la cel de supleţe a fost nevoit să lucreze intens în ultima vreme.

În fiecare zi după emisiune, a mers la sala de sport, iar în privinţa regimului alimentar nu i-a fost foarte greu pentru că, alergic fiind la gluten, a renunţat la paste şi pizza, lucru care i-a prins bine şi soţiei sale, Monica, jurnalistă şi ea, cei doi trecând pe un mod de viaţă sănătos. Prin urmare, în noul sezon al matinalului, Dan are cu vreo 5 kilograme mai puţin decât înainte şi… o ţine tot aşa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite