Damian&Brothers, succes diplomatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Printre spectatori s-au numărat ambasadori şi foşti angajaţi ai Ministerului de Externe. Damian&Brothers şi invitaţii săi, membrii trupei Amadro Del, au umplut până la refuz, luni

>> Printre spectatori s-au numărat ambasadori şi foşti angajaţi ai Ministerului de Externe.

Damian&Brothers şi invitaţii săi, membrii trupei Amadro Del, au umplut până la refuz, luni seară, sala Teatrului Mic din Capitală, unde a avut loc un concert de excepţie, cu o atmosferă incendiară de la primul la ultimul minut al show-ului. La spectacol au fost prezenţi, în afara celor de etnie rromă, mulţi dintre cei care apreciază muzica lui Damian.

Sub egida Deceniului de Incluziune a Rromilor 2005-2015 şi cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, Fundaţia Romani Criss a organizat luni seară, la sala Teatrului Mic, un concert special al trupei Damian&Brothers şi invitaţilor săi, trupa Amaro Del. Din start, atmosfera s-a încins, belgrădenii de la Amaro Del fiind cei care au susţinut, în deschiderea spectacolului "Keeping the fire alive", un recital aclamat minute în şir.

Au urmat Damian&Brothers, a căror prestaţie a ridicat întreaga asistenţă în picioare. Printre cei care s-au încadrat perfect în ambianţă s-au numărat nu doar "de-ai casei", ci şi Corina Vinţan, fost angajat al Ministerului Afacerilor Externe, Tania Budi, Mircea Dinescu şi soţia sa.

Preferaţii actualului şef SIE

La ieşirea de la Teatrul Mic, pe străduţă aşteptau mai multe maşini de corp diplomatic, ceea ce nu a mirat pe nimeni dintre aceia care ştiu că Damian şi ai lui sunt artiştii preferaţi ai actualului şef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, care i-a avut invitaţi speciali ai petrecerii organizate de instituţie de Crăciun, anul trecut.


Actorul Marius Bodochi, aflat în toiul filmărilor pentru serialul "Clanul Sprânceană", şi-a dorit să ajungă la spectacol pentru a lua pulsul evenimentului şi pentru a se inspira pentru rolul său din trăirile specifice rromilor, dar din păcate programul nu i-a permis să-şi îndeplinească dorinţa.


10 decembrie marchează, în fiecare an, Ziua Internaţională a Drepturilor Omului deoarece la această dată, în 1948, Adunarea Generală a ONU a adoptat şi proclamat Declaraţia universală a drepturilor omului.

Seducător înnăscut

Damian Drăghici, un nativ al Zodiei
Berbecului, născut în anul 1970, este recunoscut ca un mare seducător, astfel că printre cele despre care s-a vorbit că au o slăbiciune pentru el s-au aflat Ramona Bădescu, regina sprâncenelor, Anastasia Soare,
Anca Szony (protagonista filmului "Ciuleandra") şi multe altele.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite