Andreea Raicu, în „Sex and the City“ de Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Raicu, în  „Sex and the City“ de Dâmboviţa
Andreea Raicu, în „Sex and the City“ de Dâmboviţa

După modelul serialului care a făcut înconjurul lumii, „Sex and the City“, care prezintă povestea a patru femei ajunse la vârsta a doua, Prima TV lansează, din toamnă, „Efect 30“, un serial care o are printre protagoniste pe Andreea Raicu (32 de ani).

Patru prietene, ajunse la 30 de ani, sunt prezentate în diverse ipostaze ale vieţii cotidiene, în care tratează subiecte importante pentru ele: bărbaţi, siluetă, trafic şi decizii legate de carieră. Cele patru se cunosc şi sunt prietene de peste 15 ani, relaţie pe care încearcă să o menţină într-un ritm la fel de intens ca şi până acum.

Viaţa femeii de 30 de ani, în Bucureşti

Deşi până în prezent, Andreea Raicu a prezentat numai show-uri live şi a fost implicată în diverse proiecte de divertisment, precum „Big Brother“ şi „Megastar“, acum îşi face debutul într-o altfel de producţie, care va fi difuzată din octombrie, în prime time.

Andreea Raicu va interpreta rolul unei tinere care este beauty-editor la o revistă celebră, pe nume Andreea. Alături de Raicu joacă Ana Maria Lazăr, interpreta rolului Vavei, un personaj extravagant şi vesel şi proprietara unui salon de cosmetică.

Actriţa Adriana Butoi este Ruxandra, copywriter într-o agenţie de publicitate, o fată cu un CV sentimental complicat. Actriţa a jucat recent în „Ces amours là“, în regia lui Claude Lelouche. Adriana are un master în arta spectacolului la Universitatea din Paris şi a apărut în mai multe producţii.

Mihaela Mihăescu o joacă pe cea de-a patra prietenă, singura dintre acestea care este căsătorită şi care are copii. Jacob Goldwasser, regizorul serialului, are o experienţă de peste 30 de ani în industria de film şi televiziune. De-a lungul carierei, producţiile sale au primit distincţii importante, precum Premiul Academiei de Film din Israel la categoria „Cel mai bun regizor“, pentru filmul „Me’ever Layam“.

Bărbaţii din film

Dorian Boguţă îl interpretează pe Vlad, publisher într-un trust de presă, cel care va fi alesul Andreei. Toma este iubitul tânăr şi naiv al Vavei, interpretat de Adrian Nicolae, cunoscut pentru apariţia din filmul „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii“. George Remeş îi dă viaţă fotografului Ştefan, cel de care se îndrăgosteşte Ruxandra, iar Adrian Ciglenean, chirurgului estetician Mircea Stancu, soţul Laurei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite