Cum să te rupi în figuri la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Breakdancerii au dominat cea de-a cincea ediţie a emisiunii-concurs de la Pro TV. La ediţia de vineri seară, cei mai mulţi concurenţi de la „Românii au talent“ s-au rupt în figuri. Pavel Bartoş şi-a rupt nasul.

„Românii au talent" a debutat în forţă, vineri seara, la Pro TV. Corul bărbătesc din Finteuşul Mare a smuls aplauzele publicului şi admiraţia juriului. După pres-taţia lor, Mihai Petre a declarat scurt: „Domnilor, m-aţi făcut mândru că sunt român!", iar Andi Moisescu s-a înclinat în faţa talentului lor. Corul bărbătesc din Finteuşul Mare a fost înfiinţat încă din anul 1918 şi numără 50 de membri, dintre care 40 s-au aflat pe scena de la „Românii au talent". Vezi aici video

Diferenţa de vârstă dintre ei este uimitoare: cel mai tânăr are 18 ani, iar cel mai în vârstă -  83 de ani. Totuşi, vedeta serii a fost stilul breakdance care a fost abordat de foarte mulţi concurenţi. Ştefan Manduc şi iubita lui, Reka Lazin, din Satu Mare, ambii dansatori, s-au înscris separat la „Românii au talent".

Ştefan Manduc, iubitul Rekăi Lazin, în plină desfăşurare   Foto: Pro TV

image

Trei de „DA" pentru Reka LAZIN

Evoluţiile lor au obţinut trei de „Da" din partea juriului. În vârstă de 19 ani, Reka a vrut să le arate tuturor că şi o fată poate executa mişcări de dans atribuite exclusiv băieţilor. Trupa Titanii Funky Fresh a fost una dintre surprizele serii de vineri. Trupa, spun cei patru tineri, este printre cele mai vechi grupuri de dans din România, formată iniţial în anul 1983, din patru băieţi.

Vezi aici video

Din formula actuală fac parte un economist, un consilier juridic, un şomer şi un angajat al unui Birou de Relaţii cu Clienţii. „Cred că sunteţi unul dintre momentele care au foarte mari şanse să câştige premiul de 120.000 de euro", le-a mărturisit Mihai Petre. Şi trupa Freakquency a impresionat cu stilul break-dance.

Reka Lazin a vrut să arate că o fată poate executa un dans specific băieţilor  Foto: Pro TV

image

Mişcările sacadate şi foarte bine executate i-au adus trei de „Da" lui Păun Valentin, un tânăr de 23 de ani, student la Medicină. Stilul de dans al lui Valentin Păun aminteşte de cel al lui Robo, concurentul de la prima ediţie a emisiunii „Românii au talent". Lui Andi Moisescu aproape că i-a căzut faţa urmărindu-l pe Valentin Păun, acesta marcând din greşeală cu „X prestaţia sa.

Vezi video aici

„În urmă cu aproximativ cinci ani am găsit şi acest stil care cred că mi se potriveşte 100%, şi anume popping sau electric boogaloo. Ce m-a atras cel mai mult a fost faptul că încercam mişcările şi majoritatea îmi ieşeau din prima. Am fost acaparat complet şi fără să calc vreodată într-o sală de dans, fără să iau lecţii de dans, mi-am cultivat talentul", a declarat Valentin Păun.

Pe urmele lui Michael Jackson

Mulţi dintre concurenţi au venit la „Românii au talent" pregătiţi cu un dans în stilul Michael Jackson, însă niciunul nu s-a descurcat atât de bine ca Alin Imre, un băieţel de 12 ani din Bucureşti. „Mă impresionează potenţialul pe care îl văd într-un copil ca tine", a declarat Mihai Petre legat de prestaţia lui Alin. „Pasiunea mea pentru dans am descoperit-o la vârsta de 8 ani când am văzut primul clip cu Michael Jackson. După ce îmi termin lecţiile, primul lucru pe care-l fac este să repet ore în şir, pentru că aşa simt eu că mă relaxez şi uit de tot ceea ce mă înconjoară", a declarat Alin Imre.

Vezi aici video

Unul dintre cele mai surprinzătoare momente a fost cel prezentat de Trupa de dans irlandez Celtic Fire, care s-a calificat cu trei de „Da". Mădălina Stanciu, o dansatoare la bară de 23 de ani din Timişoara, a venit însoţită de fetiţa ei Denisa, în vârstă de 2 ani şi 8 luni, şi de mama ei. Când era mică, Mădălina a făcut gimnastică de performanţă fiind antrenată chiar de Nadia Comăneci, dar o accidentare la coloana vertebrală  a făcut-o să renunţe. Accidentul a imobilizat-o într-un scaun cu rotile timp de un an şi jumătate.

Vezi video aici

Mădălina şi-a găsit puterea de a merge mai departe cu sprijinul fratelui ei, pe care l-a pierdut în urmă cu câţiva ani. Emoţiile din timpul concursului au fost atât de mari, încât a ieşit de pe scenă în lacrimi, dar cu trei de „Da" din partea juriului.

Concurentul Iulian Selea (11 ani) care a cântat împreună cu mama sa, Ileana Selea, s-a remarcat prin faptul că a încălcat interdicţia medicilor de a-şi proteja vocea, Andra acordându-i un „X" la prima notă falsă. Efortul şi curajul lui au fost răsplătite însă de calificarea în ediţiile viitoare. Foarte apreciată a fost şi prestaţia micuţei Marta Catargiu, din Piatra Neamţ, care a interpretat o piesă de muzică populară.

Pavel Bartoş, cu nasul julit

image

După ce Ştefan Florescu a executat un număr de fotbal freestyle, Pavel i-a împrumutat mingea pentru a-şi demonstra şi el talentul. A încercat să o lovească cu capul din viteză, dar, din păcate, s-a ales cu o julitură destul de adâncă la nas. „Pe Bartoş nu trebuie să-l baţi. Îi spui atât: ştii ce ai de făcut!", s-a amuzat Smiley atunci când şi-a văzut partenerul de scenă cu nasul spart.

Pro TV, un nou record de audienţă

Cu o cotă de piaţă de 58,1%, ProTV şi-a bătut propriul record înregistrat la ediţia trecută (cea  de a patra), când cota de piaţă era de 54,6%. Audienţa medie înregistrată de

„Românii au talent" difuzată ieri-seară în intervalul 20.30 - 22.59 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani de 23,0 puncte de rating şi 58,1% cotă de piaţă, de aprope 10 ori mai mare decit audienţa medie înregistrată de Antena 1 (2,4 puncte de rating şi 6,0% cotă de piaţă), conform datelor furnizate de postul din Pache Protopopescu.

La nivelul publicului din mediul urban, ProTV a înregistrat 22,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,8%,  pe locul al doilea situându-se TVR cu 3,4 puncte de rating şi o cotă de piata de 7,2%, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating şi 7,1% cotă de piaţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite