Cui îi e frică de Andrew Morton?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartea pe care urmează să o lanseze scriitorul de biografii neautorizate este văzută ca o ameninţare pentru căsnicia Angelinei Jolie. Tinereţea rebelă a divei şi fixaţia ei pentru bărbaţi însuraţi sunt amănunte care se regăsesc în cartea ce va fi lansată mâine.

Cartea „Angelina: O biografie neautorizată" nici nu a apărut pe piaţă că ziarele din toată lumea au început să analizeze şi să comenteze detaliile despre viaţa faimoasei actriţe.

În paginile controversatei biografii, Andrew Morton pretinde că Angelina are o obsesie pentru bărbaţi însuraţi şi că şi-a dorit să îl atragă pe Brad Pitt chiar înainte să-l cunoască personal. Potrivit cărţii, vedeta a vizitat-o pe Jennifer Aniston (fosta soţie a lui Brad Pitt) chiar pe platourile de filmare ale serialului „Friends" pentru a-şi „cunoaşte competiţia". „Cartea aceasta nu este o veste bună pentru Angelina. O va enerva la culme, mai ales acum că a început să se înţeleagă cu mama lui Brad", declară Terry Luce, agent la Hollywood.

Volumul scris de Andrew Morton mai dezvăluie că Angelina a avut relaţii cu Leonardo DiCaprio şi Colin Farrell. Mai mult, faimoasa vedetă ar fi fost respinsă de mama sa în primii ani de viaţă pentru că semăna prea mult cu soţul ei, actorul John Voight, care a înşelat-o la doar câteva luni după naşterea fetiţei.

Cărţi contestate

Înclinaţia Angelinei pentru masochism a început la vârsta de 14 ani, când ea şi prietenul ei de la acea vreme s-au tăiat pentru prima dată pe când erau sub influenţa alcoolului, afirmă autorul.

Şi totuşi, jurnaliştii „Entertainment Weekly" şi „New York Times" sunt sceptici în ceea ce priveşte conţinutul cărţii despre Angelina, punând la îndoială sursele la care a apelat scriitorul. Andrew Morton este un fost jurnalist de publicaţii tabloide, devenit faimos după ce a publicat biografia Prinţesei Diana. El a fost cel care a dezvăluit problemele pe care prinţesa le-a avut cu bulimia, tentativele de sinucidere şi relaţiile extraconjugale. Cartea a fost tradusă în 29 de limbi, iar scriitorul a câştigat de pe urma ei mai bine de 3,5 milioane de euro, potrivit bbc.co.uk.

Andrew Morton a scris şi biografia preşedintelui kenyan Daniel Arap Moi, dar şi povestea Monicăi Lewinsky, amanta fostului preşedinte american Bill Clinton. În cazul primei cărţi, lui Morton i-a fost intentat un proces de calomnie de către un judecător din Kenya. Scriitorul a pierdut şi a fost nevoit să plătească statului african aproape 55.000 de euro.

Morton a mai scormonit şi în viaţa lui Tom Cruise, a Madonnei şi a cuplului David şi Victoria Beckham. Biografia lui Tom Cruise, adept al credinţei scientologice, a fost extrem de contestată şi nu a fost publicată în Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelandă din cauza legilor foarte stricte privind calomnia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite