Cristina Copos, afectată de infidelitatea soţului - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre reacţia soţiei lui George Copos, tranzacţiile imobiliare efectuate de Brad Pitt sau Carla Bruni. Printre alte subicte se mai află şi ultima prezentare de modă a Monicăi Columbeanu sau relaţia Danieili Gyorfi cu George Tal.

Soţia lui Copos, afectată. Cristiana Copos a fost extrem de afectată de întreaga poveste dezvăluită în ziarul Click. Soţia omului de afaceri a mărturisit faptul că traversează o perioadă foarte proastă şi că subiectul publicat ieri era ultimul lucru de care mai avea nevoie. În 2007, când au apărut zvonurile legate de posibila relaţie extraconjugală pe care patronul Rapidului o are cu angajata sa, Cristiana Copos a mărturisit că nu crede în infidelitatea soţului ei. Mai mult, aceasta a ţinut să precizeze că omul de afaceri nu lipseşte nopţile de acasă, cu toate că au apărut fotografii în care Copos părăsea noaptea imobilul în care locuieşte Elena Stoica.

Brad Pitt îşi vinde casa. Nu există criză financiară, vine parcă să spună râzând Brad Pitt, care a anunţat recent că îşi va vinde domeniul de lux de la Malibu, informează Click. Mai mult decât atât, conform agenţiei imobiliare care intermediază tranzacţia, suma pusă la bătaie este de 18 milioane de dolari. Vila impresionantă a lui Brad Pitt, 45 de ani, se află într-un cartier rezidenţial din Malibu, unde se învecinează cu proprietăţile altor vedete ca Cindy Crawford şi Leonardo diCaprio. Brad a cumpărat domeniul de lux în 2005, pe vremea când era căsătorit cu Jennifer Aniston, contra sumei de 8.410.000 de dolari.

Monica Columbeanu a prezentat la Roma.
Marţi seara, a prezentat trei modele vestimentare pentru cunoscutul designer italian Renato Balestra, eveniment la care şi-a făcut apariţia şi impresarul Antonello de Gennaro, cel care a implicat-o pe romancă intr-un scandal uriaş. Italianul a urmărit-o toată seara şi a încercat să o abordeze, ignorând restricţiile organizatorilor. Monica Columbeanu a fost invitată în Italia de cunoscutul designer Renato Balestra pentru a prezenta câteva ţinute din colecţia sa de primăvarăvară 2009, scrie Libertatea.

Carla Bruni a vândut castelul din Italia.
Familia primei doamne a Franţei, Carla Bruni Sarkozy a vândut castelul din Italia unui şeic arab pentru suma de 9 milioane de euro. Mama soţiei preşedintelui francez Nicolas Sarkozy  s-a declarat mai mult decât încântată că a găsit un cumpărător pentru castelul de care nu mai avea nimeni din familie nevoie. "Da, am găsit în sfârşit un cumpărător. În definitiv, o terminasem cu Castagneto Po, nimeni nu mai merge acolo", a declarat Maria Bruni Tedeschi, mama Carlei Bruni-Sarkozy. Castelul, cu o suprafaţă locuibilă de 1.500 de metri pătraţi şi care are 40 de camere, a fost achiziţionat de industriaşul Alberto Bruni Tedeschi, tatăl Carlei Bruni-Sarkozy, în 1952, potrivit Libertatea.

Daniela Gyorfi şi George Tal s-au despărţit.
Deşi vestea aşteptată era cea a căsătoriei, Daniela Gyorfi şi George Tal au anunţat, în urmă cu două zile, despărţirea, însă au evitat să menţioneze motivele care au dus la acest deznodământ. "Nu a existat unul anume. Au fost mai multe care au determinat ruptura. Totul a început odată cu scandalul iscat de Sorina, femeia cu care am un copil. Apoi alergatura la spectacole, faptul că am petrecut împreună 24 de ore din 24, în care, culmea, ne-am concentrat asupra muzicii şi am uitat de relaţia noastră. Am realizat la un moment dat că există diferenţe în gândire, însă toate au pălit în momentul în care am aflat că vom avea un copil. N-a fost să fie! Din secunda în care Daniela a pierdut sarcina, relaţia noastră s-a deteriorat văzând cu ochii", anunţă CanCan.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite