Cristiano Ronaldo a dat în judecată o televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul Realului și-a pus avocații să dea în judecată emisiunea "Salvame", de la televiziunea Telecinco, în care s-a spus că a petrecut înainte și după meciul cu FC Barcelona.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) susține că nu a petrecut nici înainte și nici după meciul cu FC Barcelona, de sâmbătă seară, câștigat cu 0-2 de gruparea catalană, și vrea ca cei care l-au denigrat să plătească, anunță agenția de presă "Europa Press".

Despre el s-a spus că ar fi dat o petrecere, în locuința proprie, vineri, înaintea derby-ului cu Barca, continuată a doua zi, imediat după încheierea partidei.

"Știm motivele pentru care Real Marid a pierdut în fața Barcei", a fost unul dintre mesajele afișate pe ecran de Telecinco în cadrul acestei emisiuni. S-a vehiculat că, la petrecerea care a ținut până la ora 5.00 dimineața, au fost prezenți și alți jucători printre care Marcelo, Iker Casillas și Pepe, primii doi evoluând în primul "11" aliniat de antrenorul Manuel Pellegrini în acel meci.

"Este ceva indecent! O rușine care nu se poate permite! Râd de noi. Înaintea unei partide precum cea cu Barca... Nu știu de ce continuăm să fim suporterii echipei Real Madrid", a declarat indignat Kiko Hernandez, unul dintre invitații la această emisiune.

Aceste acuzații nu l-au lăsat indiferent pe Cristiano Ronaldo. El a emis un comunicat prin care anunță că va lua măsuri drastice împotriva emisiunii respective.

Vezi pe adevarul.es ce a spus Cristiano Ronaldo vizavi de acuzațiile care i se aduc

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite