FOTO Primele fotografii ale fiului lui Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul vedetei lui Real Madrid şi al unei chelneriţe americane a apărut, "în exclusivitate mondială", în paginile unei reviste portugheze, care a plătit 15.000 de euro pentru fotografii.

La trei luni distanţă de la neaşteptata veste dată de Cristiano Ronaldo pe twitter, cum că a devenit tată, apar primele fotografii cu fiul vedetei lui Real Madrid, scrie Europa Press.

Acum, revista portugheză TV Mais a publicat, în "exclusivitate mondială" imagini cu micuţul Cristiano Ronaldo Junior, în braţele bunicii sale, mama fotbalistului lusitan.

La începutul lunii iulie, vedeta portugheză anunţa pe Twitter că a devenit părintele unui copil născut pe 17 iunie. Din acel moment, presa a făcut tot posibilul să dezvăluie identitatea mamei copilului, dar şi de a face rost de imagini cu fiul lui CR7.

15.000 de euro au costat imaginile cu Cristiano Ronaldo Junior

După trei luni, revista TV Mais a reuşit să facă rost de fotografii, pentru care a plătit 15.000 de euro unui fotograf din Madeira. Cristiano Ronaldo apare în braţele bunicii sale, împreună cu una din surorile fotbalistului. Singirul absent din fotografii este însuşi Cristiano Ronaldo, care, conform presei portugheze, s-ar fi deplasat la Fuchal, pentru a petrece câteva zile de vacanţă cu familia.

Vezi GALERIE FOTO pe adevarul.es

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite