Cristi Brancu a plâns în direct - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre Cristi Brancu, care a plâns din dragoste în emisiune, despre ”rețeta” celebrității, dar și care este părerea lui Becali despre Mantea. Printre alte subiecte, Andreea Spătaru a fost amendată din cauza slicoanelor, iar Sensual s-a despărțit de iubit.

Cristi Brancu a plâns în direct

Cristi Brancu, moderatorul emisiunii Agentul VIP a plâns, în direct, din... iubire. Pe 21 ianuarie s-au împlinit doi ani de când a cunoscut-o pe Oana Turcu, soţia lui. În timp ce se derulau imagini cu cei doi în diverse ipostaze, Cristi i-a spus Oanei cât de mult o iubeşte. La un moment dat, foarte emoţionat, Cristi nu s-a putut abţine să nu verse lacrimi în numele

dragostei şi să îi transmită Oanei că o iubește, scrie Libertatea.

Faci sex cu soţul Andreei Bănică şi ajungi vedetă!

Scandalul sexual a devenit, în ultima vreme, cea mai rapidă rampă de lansare pentru tinerele dornice de celebritate, obţinută cât ai bate din palme şi fără prea mari eforturi. Un exemplu edificator este chiar Andreea Niţă, o brunetă focoasă de 21 de ani, din Ploieşti, care a încercat în zadar să se facă remarcată pe podiumurile din provincie, scrie Click! Aceasta până când şi-a luat inima în dinţi şi a apărut la televizor, în urmă cu câteva luni, dezvăluind că impresarul Lucian Mitrea i-ar fi pretins favoruri sexuale.

Gigi Becali: «Mantea, soţie? Asta este o glumă proastă»

După ce ziarul Click! a dezvăluit vineri că Andreea Mantea se iubeşte cu Lucian Becali, unchiul băiatului de bani-gata, Gigi Becali, a mărturisit că o cunoaşte pe Andreea și că este extrem de frumoasă. Întrebat dacă i-ar permite nepotului să o ia de soţie pe apetisanta brunetă, latifundiarul din Pipera a răspuns:  "Mantea soţie? Haide măi, fiţi serioşi, asta e cea mai proastă glumă. "Ar fi chiar culmea să se însoare cu ea. Asta ne mai trebuie, vedetă Playboy în familia noastră, că le avem pe toate.”

Andreea Spătaru, amendată din cauza slicoanelor

Cele mai multe dintre VIP-urile care ignoră prevederile Codului Rutier sunt femei, iar scuza lor principală este că dispozitivul de protecție le incomodează teribil pentru că le apasă... bustul voluptuos. Andreea Spătaru este refractară la purtatul centurii de siguranță, potrivit Cancan. "Mă cam deranjează. Mă apasă peste sâni și recunosc că nu prea imi pun centura decât la drum lung. De altfel, în general, o am trecută prin spatele scaunului, ca să nu se declanșeze avertizorul sonor, care e cam enervant", a declarat vedeta, care de-a lungul "carierei" ei de șoferiță a încasat de câteva ori puncte de penalizare și amenzi din acest motiv.

După 10 ani, Simona Sensual s-a despărțit de iubit

Gata! Simona-Sensual nu mai vrea să fie iubita lui Nicu Maharu. După mai multe scandaluri amoroase, în care vedeta rubricii Vremea i-a luat apărarea omului de afaceri, tânăra a decis că vrea să-şi refacă viaţa. “Ne-am despărţit. Ce-i drept, ne mai vedem, a fost chiar şi la ziua mea de naştere, însă nu în calitate de iubit”, a declarat, ieri, Simona. Blonda de la rubrica Vremea susţine că fotografiile publicate în ultima perioadă în Libertatea, cu Maharu în prezenţa altor femei, în diverse ipostaze, nu reprezintă neapărat motivul rupturii, însă tensiunea creată în jurul lor a avut şi ea o contribuţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite