Cream, în căutarea succesului internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cream, în căutarea succesului internaţional
Cream, în căutarea succesului internaţional

Ultimul album al cântăreţei e promovat în Europa şi în Japonia. Cream a colaborat cu unul dintre cei mai importanţi promotori ai muzicii hip-hop, Fatman Scoop, şi cu o echipă valoroasă de tehnicieni.

Cream vrea să spargă barierele muzicale româneşti şi pentru asta s-a înconjurat de oameni valoroşi din industria muzicală internaţională, conştientă de faptul că pentru a ajunge sus dincolo de talent trebuie să ai şi susţinere.

Ultima ei realizare, albumul „Wrong Girl for That“, a fost masterizat în patru ţări cu tradiţie muzicală recunoscută: Suedia, Germania, Marea Britanie şi SUA.

În Suedia, materialul a trecut prin mâinile echipei care a lucrat şi pentru albumele celor de la ABBA. Show-ul de lansare al LP-ului „Wrong Girl for That“ a adunat la discoteca Tineretului din Costineşti un public numeros, aproximativ 4.000 de fani, atraşi şi de prezenţa lui Fatman Scoop, invitatul special de pe album.

Întâlnirea dintre Cream şi Fatman Scoop s-a produs în urmă cu câteva luni, într-un club din Bucureşti.

„El m-a plăcut şi a dorit să cânte cu mine pe piesa «Just a Little Bit». Am copilărit cu muzica lui şi ­m-am simţit onorată“, mărturiseşte Claudia, care este un mare fan al muzicii hip-hop.

Odată cu lansarea de pe litoral, albumul româncei a pătruns şi pe pieţele din Suedia, Norvegia, Danemarca, Ungaria, Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia şi Japonia.

Apariţia LP-ului va fi urmată de show-uri în ţările în care a fost lansat discul. „Voi susţine mai multe concerte de promovare, dar nu ştiu exact când, deocamdată nu-mi cunosc nici programul de săptămâna viitoare“, spune Claudia despre perioada încărcată prin care trece.

Album gratuit pe net

„Wrong Girl for That“ a apărut în varianta clasică, imprimat pe CD, dar poate fi cumpărat şi de pe site-ul www.moose.ro. Pentru fanii sceptici, albumul poate fi ascultat gratuit pe www.eok.ro.

„A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu managementul meu. Oamenii sunt foarte pricepuţi şi sunt sigură că a fost o decizie bună, în urma căreia voi avea doar de câştigat“, declară cântăreaţa, mulţumită de promovarea noului său disc.

Despre piesa care dă numele albumului, Cream spune că „are un mesaj foarte puternic, despre o femeie puternică. Eu nu mă consider încă femeie. Sunt o fată, o femeie în devenire, dar îmi place să cred că piesa are ceva din personalitatea mea.“

După „Candy“ şi „Just a Little Bit“, primele single-uri extrase de pe acest material discografic, urmează „Don’t Miss Missing You“, prima melodie de pe album, care va fi lansată ca single în toamnă. Piesa beneficiază deja de un videoclip.

Urmează Fat Joe

Nici nu şi-a lansat bine ultimul album, şi Cream se gândeşte la următorul, despre care spune că va apărea pe piaţă anul viitor. Şi pe acest album va avea cel puţin o colaborare internaţională, tot cu un artist din elita muzicii hip-hop.

„Trebuie să fim tot timpul cu un pas înainte şi ­ne-am apucat deja să lucrăm la viitorul album. Am deja o colaborare cu Fat Joe, pe care am înregistrat-o la Miami. Piesa va face parte de pe următorul meu material“, adaugă Cream.



Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite