Iris, premiată astăzi la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia va urca pe scenă la Gala Romanian Music Awards, care va avea loc în această seară, în Piaţa Mihai Viteazul. Cei mai în vogă artişti români şi mari nume ale scenei muzicale internaţionale vor urca astăzi pe scena Romanian Music Awards.

Cititi si:
Iris a renăscut  în Germania
Familia Iris, „împreună mereu“
Iris, legenda merge mai departe!
Nelu Dumitrescu: „Ne-au rămas tobele mele şi vocea lui Cristi Minculescu"


Unul dintre momentele cheie ale show-ului va fi premierea trupei Iris, care va avea prima apariţie în public de la operaţia solistului Cristi Minculescu. Iris va primi trofeul la categoria „Cea mai bună prestaţie live“, însă nu va cânta.

„Formaţia va urca pe scenă doar pentru a ridica premiul. Nu vor cânta“, a precizat Cosmin Nicoară, managerul Iris. „Primul concert al trupei va avea loc la Şimleu, cu o săptămână înainte de spectacolul programat la 25 iulie, la festivalul Peninsula“ a adăugat el.

Andra, Paraziţii, Blaxy Girls şi Smiley se numără printre artiştii nominalizaţi la cea de-a şaptea ediţie a galei Romanian Music Awards (RMA), în timp ce rapperul Ja Rule, Nelly Ciobanu, Liana McCarthy şi Nexx­ vor urca pe scenă în calitate de invitaţi speciali.

Ja Rule, cap de afiş la Romanian Music Awards, a sosit în Craiova ieri la prânz, cu un elicopter, fiind însoţit de o echipă de peste 20 de persoane, formată din manageri, asistenţi, echipă tehnică şi instrumentişti.

Elicopter pentru Ja Rule

Rapperul a cerut să fie cazat la un hotel de cinci stele şi să fie transportat cu o maşină de lux până la scena amplasată în Piaţa Mihai Viteazul. De asemenea, Ja Rule şi-a exprimat dorinţa să survoleze oraşul de câteva ori cu elicopterul.

El a mai cerut să le fie puse la dispoziţie, în camerele de hotel, apă minerală şi plată, ceai, precum şi fructe proaspete. Artistul american a specificat că doreşte să mănânce un meniu tradiţional românesc.  RMA, organizat de televiziunea Music Channel şi de postul Radio 21, premiază performanţele celor mai în vogă artişti români, iar câştigătorii sunt desemnaţi în urma voturilor publicului (pe site-ul www.1music.ro).

Gala va fi transmisă în direct de postul Music Channel, începând cu ora 19.30 (defilarea vedetelor pe covorul roşu), urmând ca de la ora 20.00 să înceapă show-ul propriu-zis. Evenimentul va fi transmis şi de postul TVR 3, însă de la ora 22.05.

Gazdele spectacolului vor fi Vali Bărbulescu şi Alex, în timp ce Orlando, Escu şi Popescu, DJ-ii de la Radio 21, îi vor  întâmpina pe artişti pe covorul roşu. Intrarea este liberă şi, potrivit organizatorilor, la eveniment sunt aşteptaţi 30.000 de spectatori.

Cine sunt nominalizaţii

Cel mai bun album: Akcent, Animal X, Blaxy Girls, Puya, Smiley.
Cea mai bună artistă: Andra, Andreea Bănică, Elena, Claudia Cream, Inna.
Cel mai bun artist: Alex, Connect-R, Laurenţiu Duţă, Puya, Smiley.
Cel mai bun grup: Akcent, Blaxy Girls, DJ Project, Play & Win, Zero.
Cea mai bună piesă: Akcent - „Stay With Me“, Inna -„Hot“, Play & Win - „Slow Motion“, Puya - „Undeva în Balkani“, Smiley - „Am bani de dat“.
Cel mai bun videoclip: Andreea Bănică - „Le Ri Ra“, Akcent - „That’s My Name“, Paraziţii - „De ziua ta“, Smiley - „Am bani de dat“, Zero - „Sunny Days“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite