5 întrebări pentru: Gabriel Coveşeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cove prezintă emisiunea „Fata lui tata“, la Kanal D, în fiecare duminică, de la 22.15.

1 Care sunt diferenţele între emisiunea „Fata lui tata“ şi programele de acelaşi gen: „Trădaţi în dragoste“ şi „Test de fidelitate“?

În primul rând e vorba de o relaţie mult mai profundă între cei implicaţi în emisiune, e vorba despre relaţia între părinţi şi copii. În celelalte emisiuni este vorba despre relaţii de dragoste. Dacă se termină, fiecare îşi vede de viaţa lui şi o ia de la capăt. În plus, eu cred că emisiunea „Fata lui tata“ are şi o componentă educativă. Cei din faţa televizoarelor au de învăţat din greşelile personajelor din emisiune.

2 Dacă te-ai afla în „pielea“ unor taţi care au apărut în emisiunea ta, cum ai gestiona criza?

Nu este uşor deloc să fii în postura unui tată ce descoperă că fiica lui comite unele fapte fie la limita legalităţii, fie în afara principiilor morale. În primul rând, aş derula puţin filmul să văd unde s-a produs ruptura, pentru că e clar că lucrurile au degenerat cu ceva vreme în urmă dacă s-a ajuns la un moment de criză. M-aş analiza şi pe mine să văd unde am greşit, fiindcă niciodată vina nu este doar a copilului. Apoi aş căuta soluţii pentru a depăşi momentul şi, printr-o comunicare deschisă, aş încerca să-mi apropii copilul şi să-l aduc pe „calea cea bună“.

3 Predai cursuri de televiziune, actorie şi training TV la Talent Media School. Ce secrete le „vinzi“ elevilor?

Eu văd acele cursuri ca pe nişte întâlniri prieteneşti cu nişte persoane care aspiră la statutul de om de media. Încerc să-i ajut să se descopere şi să vadă dacă au aptitudini pentru această profesie.

4 Câţi dintre cei care urmează aceste cursuri au şanse reale să devină vedete?

Şanse are fiecare om în parte, indiferent că urmează această şcoală sau alta. Toţi pot deveni vedete, la fel cum există posibilitatea ca niciunul să nu reuşească.

5 Crezi că tinerii sunt o ameninţare pentru actualele vedete?

În profesia asta, singura ameninţare eşti tu însuţi. Dacă tu nu încerci să fii mai bun, să fii competitiv, dacă nu faci alegerile potrivite la momentul potrivit, te dai singur la o parte.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite