Kevin Costner şi trupa sa concertează la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Costner şi trupa  sa concertează la Arad
Kevin Costner şi trupa sa concertează la Arad

Prezenţa actorului şi cântăreţului Kevin Costner la Ro-IFF, Festivalul Internaţional de Film de la Arad, a fost confirmată oficial de către organizatorii evenimentului.

Protagonistul peliculei „Dansând cu lupii“ va sosi la Arad la 2 octombrie, la bordul avionului personal. Actorul va participa, la data de 3 octombrie, la Gala Ro-IFF şi va primi un premiu de excelenţă din partea organizatorilor festivalului.

Potrivit Mediafax, în aceeaşi zi, Kevin Costner şi Modern West, trupa sa country-rock, vor susţine un concert la ştrandul Neptun din Arad. Concertul va fi deschis de Narval Project, o formaţie românească de jazz rock.

Bilete în vânzare

Biletele pentru concert sunt disponibile la preţurile de 65 de lei şi 200 de lei (VIP), pe site-urile www.eventim.ro şi www.bilete.ro, precum şi în magazinele Vodafone, Germanos, la librăriile Cărtureşti şi la sediul Casei de Cultură Arad. Kevin Costner &
Modern West au lansat primul album, „Untold Truths“, în noiembrie anul trecut.

Festivalul Internaţional de Film de la Arad are loc în perioada 26 septembrie – 4 octombrie. Printre invitaţii internaţionali se numără şi Emir Kusturica, care va concerta împreună cu No Smoking Orchestra în deschiderea festivalului, la 26 septembrie, la Sala Polivalentă din Arad. Şi regizorul sârb va primi un Trofeu de Excelenţă la Ro-IFF.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite