Costel Busuioc îşi lansează album şi blog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretul Costel Busuioc, în vârstă de 36 de ani, îşi va lansa, joi, la Târgu-Mureş, albumul „Segundo", concomitent cu site-ul personal şi un blog, potrivit Mediafax. Lansarea materialului discografic „Segundo" imprimat de tenorul român Costel Busuioc, „albumul maturităţii sale artistice", este programată pentru ora 11.00, în Piaţa Teatrului.

„Segundo" cuprinde 14 piese, iar solistul abordează stiluri muzicale diferite precum canzonette italiene, fragmente vivante din muzica tradiţională napoletană şi din zarzuelele spaniole. Lansarea CD-ului «Segundo» este doar un element din platforma-eveniment a zilei de 16 septembrie. „În aceeaşi zi şi la aceeaşi oră vor fi lansate atât site-ul personal al artistului, cât şi blogul costelbusuioc.eu", menţionează sursa citată.

„O platformă completă"

Potrivit reprezentanţilor artistului, în acest fel, Costel Busuioc le va oferi fanilor săi o platformă de acces completă şi dinamică la concertele şi la albumele sale, „dar şi la ceea ce înseamnă personalitatea şi preocupările solistului- revelaţie, descoperit pe colinele Spaniei".

Recent, presa a relatat despre problemele financiare cu care „Pavarotti din Carpaţi" se confruntă. Costel Busuioc, tenor român de origine rromă, fără studii de specialitate, a muncit în Spania pentru a-şi întreţine familia. Povestea solistului a devenit cunoscută în lumea întreagă după ce acesta a câştigat concursul muzical spaniol „Hijos de Babel (Fiii Babilonului)", în 2008. Urmarea acestui succes, a semnat un contract cu casa de discuri Sony BMG pentru primul său album.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite