Multe femei frumoase la decernarea premiilor ”Cosmopolitan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre protagonistele serii au fost Sara Carbonero, Aida Artiles sau Carmen Jorda. Pablo Motos, prezentator și umorist, fost desemnat Bărbatul Cosmo.

Multe femei frumoase au putut fi văzute la gala Femeii Cosmopolitan Fun Fearless Female desfășurată la Hotelul Ritz din Madrid, anunță ABC. Una dintre ele a fost chiar prezentatoarea galei, Pilar Rubio, desemnată în 2008 și în 2009, drept cea mai sexy femeie din lume, conform cititorilor revistei FHM.

Printre protagonistele serii a fost Sara Carbonero, reportera sportivă de la Telecinco, premiată pentru activitatea sa din acest an. Aida Artiles, fosta iubită a motociclistului Fonsi Nieto și sora cunoscutei Aridane, a primit premiul celui mai bun model al anului.

Actuala iubită a lui Fonsi Nieto, Carmen Jorda, a fost câștigătoarea premiului celei mai bune sportive.

Bebe, cea mai bună cântăreață

Însărcinată în cinci luni, Bebe, a ridicat premiul celei mai bune cântărețe. Rosa Tous a fost desemnată cea mai bună femeie de afaceri, iar Ana Locking, cel mai designer. Ana de Armas a încasat premiul celei mai bune actrițe de televiziune, iar Blanca Romero, pe cel al celei mai bune actrițe de cinema.

Mabel Lozano a primit premiul Solidarității, iar ministrul Culturii, Angeles Gonzalez-Sinde, premiul pentru Cultură. S-a dat și un premiu special pentru Helen Gurley Brown, una dintre pionierele ediției americane Cosmopolitan.

În toată această sărbătoare dedicată femeilor, a fost premiat și un bărbat. Pablo Motos, prezentator și umorist, a luat premiul Bărbatul Cosmo.

Alte femei frumoase care au participat la această gală au fost: Amaia Salamanca, Carme Chaparro sau Leonor Watling, invitate pe scenă să ofere premiile la diverse categorii.

Vezi pe adevarul.es galerie FOTO cu cele mai frumoase femei spaniole.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite