Cosmina Păsărin, „arbitru“ la Antena 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Face 2 face cu Cosmina Păsărin" este un show pe teme muzicale care va începe astăzi, la Antena 2, de la ora 19.10, înainte de emisiunea lui Mihai Morar, „Răi da' buni". Cosmina va arbitra zilnic „duelul" a două dintre cele mai tari piese româneşti, iar câştigătorul va fi desemnat în urma numărării voturilor telespectatorilor.

Artiştii interpreţi ai unor melodii devenite hituri pledează pentru piesa pe care o interprează, vorbesc despre culisele realizării videoclipurilor, aduc argumente pentru a câştiga încrederea, respectiv voturile telespectatorilor. Publicul poate vota prin SMS una dintre cele două piese, iar rezultatul va fi anunţat la finalul emisiunii „Răi da' buni", prezentată de Mihai Morar. „Mi-am dorit mult să prezint această emisiune, pentru că simt că este un format care mi se potriveşte şi care cred că va fi mai ales pe placul publicului tânăr şi foarte tânăr", a declarat Cosmina Păsărin.

Dată afară de la TVR

La începutul lunii iulie, Cosmina Păsărin a fost dată afară de la TVR, după ce în presa tabloidă au apărut imagini cu puternică tentă erotică în care aceasta dansa într-un club de pe litoral. În opinia conducerii TVR, Păsărin, prezentatoare a emisiunii „Întâlnire la malul mării", difuzate pe TVR2, a avut un „comportament neadecvat şi nepotrivit din punct de vedere moral". În „imaginile compromiţătoare", Cosmina Păsărin a folosit microfonul în mişcări cu conotaţii sexuale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite