Cosmina Păsărin:„Nu m-ar deranja să apar nemachiată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După rolurile pe care le-a jucat în „Băieţi buni“ şi „17“, vedeta îşi face debutul în lungmetraj cu „Tanti“. Cosmina are gânduri foarte serioase legate de actorie şi abia aşteaptă lansarea pe marile ecrane a primului lungmetraj în care joacă.

Adevărul: Care este rolul preferat de până acum?

Cosmina Păsărin: Personajul meu preferat este Simona din lungmetrajul „Tanti“. Din punctul meu de vedere este un personaj complex, pe care mai întâi a trebuit să fac nişte eforturi pentru a-l înţelege. Eu i-am dat suflet şi cu ajutorul regizorului Şerban Marinescu i-am dat şi credibilitate.

Simona mi-a oferit ocazia să fiu altfel, să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată în viaţa de zi cu zi. Este un rol care sfidează tabuurile şi care mi-a dat şansa să dau frâu liber tuturor trăirilor interioare.

Când va fi lansat filmul „Tanti“ la cinema?

„Tanti“ a fost filmat în 2008, acum se definitivează detaliile de postproducţie. Însă nici eu nu ştiu data oficială a lansării încă, nu mai pot de nerăbdare! Acest film, care mă introduce în lumea lungmetrajului, este un moment foarte important pentru mine ca om, dar şi pentru cariera mea.

Cum e să fii MC într-un club?

Totul a început din pasiunea pentru muzică, este un job care îmi dă libertate de exprimare şi mă pune în contact cu foarte mulţi oameni, care au o altfel de energie în timpul petrecerilor şi care uită de stresul cotidian.

Nu este primul club cu care lucrez, dar este cu siguranţă locul în care mă simt cel mai bine, e o atmosferă specială şi îmi place să cred că şi eu contribui la asta.

Cum se leagă calitatea de MC cu cea de actor?

La prima vedere nu au nicio legătură, dar dacă mă gândesc mai bine, şi atunci când am joburi de MC trebuie să interpretez un rol.

De această dată este vorba despre un personaj foarte pozitiv şi mai ales foarte energic, mă consider direct responsabilă de buna dispoziţie pe care trebuie să le-o generez tuturor celor prezenţi în club. Indiferent de starea pe care o am, toţi trebuie să simtă în vocea de la microfon: energie maximă şi multă bună dispoziţie!

Ai mai primit vreo propunere de rol?

Nu şi nici nu mă aştept prea curând, plus că am devenit mult mai selectivă în ultima perioadă şi jobul de MC îmi mănâncă practic tot timpul.

Imaginea ta e asociată cu sexualitatea, crezi că asta te-a ajutat în carieră?

Aş fi ipocrită dacă aş spune nu, cu toţii folosim o pârghie sau alta ca să evoluăm. Mie pârghia asta mi-a fost oferită practic de către media, nu am ales-o explicit, însă funcţionează, pentru mine nu e un scop, ci un mijloc. Aşa că văd partea plină a paharului.

Ai jucat mai ales roluri negative. De ce?

Personajele negative vând mai mult, şi, surprinzător, sunt mai atrăgătoare pentru public, pentru că, de obicei, acţiunea devine mai incitantă când apar acestea. Poate de aceea am înclinat să le aleg, au fost o provocare. Bineînţeles că îmi doresc să joc orice, tocmai în ideea de a avea cât mai multă experienţă.

Ai apărea complet dezbrăcată într-un film dacă rolul ar cere-o?

Dacă ar fi edificator pentru ilustrarea cât mai realistă a personajului pe care-l joc, dacă apariţia ar avea o argumentare în povestea pe care o joc, nu aş avea nicio problemă. La fel cum nu aş avea nicio problemă să apar nemachiată, nepieptănată, sau oricum ar cere regizorul să arate personajul meu dacă, repet, ar fi important pentru veridicitatea apariţiei mele. 

image

În mod surprinzător, personajele negative vând mai mult şi sunt mai atrăgătoare pentru public şi acţiunea devine mai incitantă când apar acestea

image


Cosmina Păsărin
actriţă

Ar lucra cu Pedro Almodovar

Cosmina Păsărin şi-ar dori să joace într-un film de-al lui Pedro Almodovar sau într-unul regizat de Radu Muntean. Printre filmele ei preferate se numără „21 de grame“ şi „Se7en“, iar actorii pe care îi urmăreşte sunt Charlize Theron, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Sean Penn şi Benicio del Toro.

În fiecare sâmbătă seara, Cosmina îndeplineşte rolul de MC la clubul Shade din Capitală, ocazie care îi permite să intre în contact cu mulţi oameni.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite