VIDEO Cosmin Agache câştigă primii bani din beatbox

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul din Botoşani care s-a remarcat la concursul „Românii au talent“ va cânta la Bucureşti pe 1 iunie, alături de Connect-R, Alex Velea, Delia Matache şi Şarpe. Beatboxerul a semnat primul său contract „pe bani“. El va participa la spectacolul „Let’s See You Dance“, organizat în Parcul Moghioroş. 

Cosmin Agache, puştiul de 14 ani din Botoşani care a impresionat publicul la „Românii au talent" cu numerele sale de beatbox (imitarea a diverse instrumente muzicale cu ajutorul vocii), îşi face loc printre vedetele autohtone.

Dansatoarea Andreea Popescu, care s-a apropiat de adolescentul moldovean în timpul show-ului de la Pro TV, îl promovează acum în „Let's See You Dance", un eveniment care va avea loc pe 1 iunie, în Parcul Moghioroş din Capitală. Cosmin a semnat un contract şi va fi plătit pentru prestaţia sa. „Nu este o sumă foarte mare. Onorariul nu depăşeşte 1.000 de euro, dar pentru început este un câştig bun pentru el. Cât va primi exact nu vă pot spune. Este confidenţial", a explicat Andreea Popescu, organizatoarea spectacolului.

Cosmin va cânta în duet cu Şarpe

Show-ul din Parcul Moghioroş va fi urmărit de 5.000 de spectatori, potrivit estimărilor organizatorilor. Cosmin Agache va face un duet alături de Şarpe, artist român deja consacrat în beatbox. „Sunt foarte încântat şi aştept cu emoţie evenimentul. Încă nu ştiu ce voi interpreta. Deocamdată pregătesc mai multe variante şi voi decide împreună cu Şarpe ce vom face. Am auzit de Şarpe, dar încă n-am avut ocazia să cânt cu el, aşa că abia aştept să-l cunosc. Cred că pe 30 mai voi pleca la Bucureşti şi voi participa la repetiţii cu el", a spus Cosmin Agache. 

Spectacol de dans şi muzică

Potrivit Andreei Popescu, la „Let's See You Dance" vor mai cânta Connect-R, Alex Velea şi Delia Matache. „Este un eveniment dedicat dansului, dar este combinat şi cu muzică. Vreau să fie un spectacol mai complex. Va fi un show incendiar la care va participa şi trupa lui Edy Stancu.  Pe Cosmin l-am remarcat la «Românii au talent» şi sunt convinsă că va face carieră cu beatbox-ul. Este un talent nativ şi trebuie promovat. De aceea am ales să-l invit şi pe el la acest spectacol. Sunt sigură că va avea succes la public", a adăugat Andreea Popescu.

Cosmin vrea să urmeze o şcoală tehnică

Până să plece la Bucureşti, puştiul va trebui mai întâi să-şi rezolve înscrierea la liceu. Contrar aşteptărilor apropiaţilor, el nu vrea să urmeze cursurile Liceului de Arte. Elev în clasa a VIII-a la Şcoala Generală numărul 6 din Botoşani, Cosmin vrea să urmeze cursurile secţiei de Electronică-Automatizări din cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi" din Iaşi.

„Sub nicio formă nu vrea să facă un liceu de arte. A ales un profil şi sperăm să aibă media necesară pentru a trece de admitere", a spus mama lui Cosmin. Părinţii adolescentului botoşănean sunt însă optimişti în ce priveşte viitorul fiului lor şi speră ca puştiul să ajungă un nume în beatbox.  

Cosmin Agache, acasă, alături de mama sa   Foto: Adevărul

image

5.000 de spectatori vor urmări recitalul lui Cosmin Agache.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite