Corina vorbeşte despre bebe, nu de măritat"Oricum, Nelu e bărbatul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginea pe care o cultivă în reviste aminteşte de adolescentele din desenele manga. În spatele ei se află o fată care cântă, pe numele de scenă Corina. Și va fi mamă peste câteva

Imaginea pe care o cultivă în reviste aminteşte de adolescentele din desenele manga. În spatele ei se află o fată care cântă, pe numele de scenă Corina. Și va fi mamă peste câteva luni.

Produs al industriei care într-un sezon poate propulsa o melodie la performanţa de "hit", Corina se fereşte de interviurile live. Păstrarea "imaginii cultivate cu grijă" (citatul îi aparţine) a fost motivul invocat pentru ca interviul solicitat să fie realizat pe e-mail. Rezultatul? Steril, în (dez)acord cu imaginea sofisticată de care spune că are atâta grijă. "La un astfel de subiect, numai un nebun s-ar gândi la strategii de imagine! A fost o reacţie absolut spontană, am simţit că vreau să le spun şi fanilor mei despre această imensă bucurie", a fost răspunsul la întrebarea dacă în spatele confesiunii ei s-ar ascunde o "strategie".

Neprevăzutul care a intrat în viaţa Corinei (28 ani) şi a iubitului ei, Nelu Bud, cu care este împreună de 11 ani, a fost sarcina, anunţată fanilor, la MTV Days, acum în stadiul clinic de evoluţie "trei luni". "Mărturisesc că ne-a luat pe amândoi prin surprindere şi încă suntem destul de bulversaţi, în sens pozitiv, de veste. Abia acum îmi dau seama că, de fapt, chiar asta îmi doream ca să mă simt pe deplin împlinită: să devin mamă! Pur şi simplu, am fost năuci de bucurie, iar apoi am dat fuga la doctor, ca să ne asigurăm că totul e în regulă cu sarcina! Acum stăm liniştiţi, nu avem, nici eu, nici bebe, niciun fel de problemă! Restul detaliilor sunt prea aproape de inima mea pentru a le împărtăşi cu altcineva decât cu iubitul meu". Un indiciu că viitorii părinţi s-ar putea căsători curând este adresa de mail a Corinei în care apare evident şi explicit, numele "Bud". Nimic mai fals! "Nu ne-am gândit la nuntă… Stăm de atâţia ani împreună fără să fi simţit nevoia de acte, încât nu văd de ce ne-am grăbi acum, doar pentru că eu sunt gravidă.

Dacă însă vom simţi că e important pentru copilul nostru, o vom face. Oricum, pentru mine, Nelu este bărbatul meu, pe care îl iubesc şi îl respect la fel de tare ca şi în cazul în care am fi fost căsătoriţi. Asta e şi explicaţia adresei mele de mail". Felicitările, masa şi dansul, naşii şi alte amănunte legate de botezul la români nu sunt încă în discuţie: "Deocamdată, suntem prea buimăciţi de veste ca să ne fi gândit la lucrurile astea! Savurăm, pur şi simplu, momentul, pentru că e o bucurie extraordinară. O să ne preocupăm (!!!) şi de lucrurile astea, dar deocamdată e prea curând! Eu încă mă mai minunez de toate transformările corpului meu şi tu vorbeşti deja de botez!... Aş vrea să nasc pe cale naturală, dar este genul de decizie pe care o iei cu doctorul, nu doar tu, de capul tău", a încheiat Corina.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite