VIDEO Corina, „o tânără extravagantă şi o mamă grijulie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Bud revine  pe scena muzicală cu un look mai feminin
Corina Bud revine pe scena muzicală cu un look mai feminin

Artista se întoarce în industria muzicală după ce timp de doi ani s-a dedicat jobului de mămică. Corina Bud a decis să-şi schimbe stilul muzical, să adopte ţinute mai îndrăzneţe şi să pornească „motoarele“ pentru a-şi relansa cariera.

Cunoscută publicului drept Corina, cântăreaţa a abandonat muzica în urmă cu doi ani pentru „cariera" de mămică. Acum, după concediul maternal „legal", Corina Bud (după numele de căsătorie) a revenit în showbiz cu un nou stil, o imagine mai excentrică, cu o siluetă de invidiat şi cu o nouă melodie.

Cel mai recent clip al artistei se numeşte „No sleepin'" şi a fost realizat în colaborare cu HaHaHa Production, deţinută de cântăreţul Smiley.

„Am lucrat cu Smiley şi înainte de această pauză. El a contribuit la toate hiturile mele şi am avut şi un featuring împreună", a mărturisit artista. „M-am bucurat să reluăm colaborarea pentru că el îmi ştie gusturile şi nu i-a fost greu să-mi compună piesa aceasta", a completat ea.

Corina s-a pregătit pentru a reveni pe piaţa muzicală, dar va fi industria dispusă să o primească înapoi? În ultima perioadă, showbiz-ul românesc s-a umplut de vedete de o zi sau de staruri „perene", iar unele dintre ele au devenit nume mari peste hotare.

Astfel, cântăreţe ca Inna, Raluk, Xonia au scos hituri pe bandă rulantă  şi au ajuns vedetele cluburilor, ale balurilor de boboci şi ale diverselor sărbători orăşeneşti.

Lucrează la videoclip

„Industria muzicală a fost dintotdeauna foarte competitivă, dar în acelaşi timp artiştii sunt cei mai flexibili «concurenţi» ai unei industrii. Căci toţi evoluează ori migrează înspre genuri muzicale diverse", a declarat Corina. „Pentru noi este bună această «concurenţă», deoarece ne obligă să ne reinventăm la fiecare melodie, iar pentru public este nemaipomenit", a completat ea.

Din acest motiv, artista a decis să se reinventeze şi să vină cu un nou stil muzical. Sau, mai bine spus, o combinaţie de stiluri. „«No sleepin'» este o piesă popdance, cu influenţe sinthpop. M-am adaptat aşadar la ceea ce aştepta publicul tânăr", a explicat artista pentru „Adevărul".

 Single-ul este deja difuzat la radio şi în cluburi.  În prezent, principala preocupare a Corinei este finalizarea noului videoclip, care momentan este în stadiul de proiect. Cântăreaţa şi-a propus să promoveze o imagine punk burlesque, care să exprime mai multă feminitate.

„De ce mai feminină? Pentru că eu mă adresez adolescenţilor rebeli. Muzica pe care o fac este pentru ei şi este menită să exprime energie. Toţi adolescenţii care petrec neîncetat ar trebui să se regăsească în versuri", a explicat ea. 

În plus, Corina a înregistrat deja şapte piese împreună cu HaHaHa Production. „Am lucrat în perioada aceasta foarte mult în studio şi am colaborat cu mai mulţi compozitori", a precizat ea. Se gândeşte să lanseze şi un album, dar aceste planuri nu au prioritate. Momentan este preocupată de videoclipul pentru piesa „No sleepin'" şi de promovarea acestui single.

Între jobul de părinte şi cel de artistă

Acum, artista are două joburi: cel de cântăreaţă şi cel de mămică. În urmă cu doi ani aceasta a dat naştere unui băieţel căuia i-a dat numele Ioan Robin.

Cum a petrecut Corina ultimii doi ani? „Am crescut împreună cu Robin, am învăţat, am călătorit, am cântat pentru mine şi pentru fiul meu", a mărturisit vedeta. Aceasta a ales să petreacă atât de multă vreme departe de scenă pentru că a decis să-şi „inverseze priorităţile".   

„Copilul meu este adorabil. Cântâm, desenăm, citim poveşti, ne plimbăm, ne jucăm şi creştem împreună", a povestit, mândră, mămica.

Cum a schimbat-o experienţa de mamă? „Aşa cum le maturizează şi le îmbogăţeşte pe toate femeile când au un copil. Am rămas totuşi o tânără îndrăzneaţă şi extravagantă, chiar dacă acasă sunt o mamă grijulie şi resopnsabilă", a mai mărturisit Corina.

Ea crede că va avea vreme să se ocupe de cele „două joburi" „Voi face un slalom zilnic printre priorităţi şi le voi aşeza astfel încât să stea echilibrat împreună", a conchis ea.

"Industria muzicală a fost dintotdeauna foarte competitivă, dar în acelaşi timp artiştii sunt cei mai flexibili «concurenţi» ai unei industrii. Căci toţi evoluează ori migrează înspre genuri muzicale diverse."
Corina Bud
cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite