Copiii, marile vedete ale Bucharest Fashion Week

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia seară a Festivalului Bucharest Fashion Week a fost cea dedicată copiilor şi bucuriei lor de a fi în pas cu moda încă de la etapa grădiniţei. 11 case de modă ale căror

Cea de-a treia seară a Festivalului Bucharest Fashion Week a fost cea dedicată copiilor şi bucuriei lor de a fi în pas cu moda încă de la etapa grădiniţei. 11 case de modă ale căror designeri sunt preocupaţi de eleganţa celor mici şi-au prezentat colecţiile, dar cel mai mare atu al lor a fost dincolo de liniile creaţiilor vestimentare, farmecul celor mici.

Printre micuţii manechini în devenire s-au aflat copii familiarizaţi cu lumea showbizului şi a fashionului. Teresa, fetiţa Roxanei Iliescu, fetiţa lui Alin Oprea de la Talisman, Gloria şi Rebecca Mureşan - fiicele Ritei şi ale lui Nelu Mureşan, care şi-au urmărit mândri, împreună, odraslele, de dragul cărora ideea de divorţ a fost uitată - dar şi Sara, fiica în vârstă de 10 ani a Adinei Buzatu, care s-a antrenat pentru o viitoare paradă de modă la care va fi prezentă în curând împreună cu mama ei.

Au existat şi debuturi de mare excepţie: un bebeluş de numai o lună care a apărut îmbrăcat în roşu (să nu fie pericol de deochi!!), un băieţel de câteva luni care a defilat dormind dus, în braţele surorii sale mai mari (8 ani) şi drăgălaşul fiu de numai un an şi patru luni al lui Matei Miko, naşul Columbenilor.

Dar vedeta serii a fost Irina Columbeanu, care, la niciun an de zile, s-a arătat extrem de familiarizată cu podiumul de prezentare, luminile reflectoarelor şi flash-urile fotoreporterilor. Din braţele mamei sale, Irina a privit senină în public, inclusiv la propriul tată, care o privea mândru, din primul rând… (Evelyn Badea)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite