Copiii se pot şcoli cu programul FasTracKids

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii bucureştenilor au, începând de acum, şansa de a se "şcoli" încă din fragedă pruncie. Grădiniţa Bambi este locul unde cei mici, cu părinţi vedete sau nu, pot beneficia de

Copiii bucureştenilor au, începând de acum, şansa de a se "şcoli" încă din fragedă pruncie. Grădiniţa Bambi este locul unde cei mici, cu părinţi vedete sau nu, pot beneficia de programul FasTracKids.

Deocamdată, au intrat deja în "lecţii" speciale pentru vârsta lor Teresa, fiica Roxanei Iliescu (B1tv), copiii jurnalistei Alice Năstase şi mulţi alţii, iar din urmă vin "tare" Natalia, fetiţa lui Vlad Enăchescu, Ayana Cernat, fiica în vârstă de cinci ani a fostei atlete Monicăi Iagăr şi a ziaristului Cosmin Cernat, dar şi micuţul Filip Buşcu, băieţelul în vârstă de numai un an (împliniţi la 17 octombrie) al actriţei Ioana Moldovan şi al jurnalistului Doru Buşcu.

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinţilor învăţând să comunice, să vorbească în public şi să devină dezinvolt şi cu un vocabular bogat.

Toate acestea, cu ajutorul programului complementar de educaţie FasTracKids care se adresează copiilor între 6 luni şi 8 ani şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de comunicare, vorbire în faţa unui grup şi formarea unei atitudini de conducător.

FasTracKids ajută ca cei mici să afle lucruri noi printr-o modalitate foarte originală: experimente, jocuri atractive.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite