Concurs-maraton de rezistenţă la vizionarea de filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Cinematograful Hollywood Multiplex din Mallul Vitan organizează, în perioada 16-17 noiembrie, o competiţie pentru cei care pot urmări filme timp de 24 de ore. Conform regulamentului,

>> Cinematograful Hollywood Multiplex din Mallul Vitan organizează, în perioada 16-17 noiembrie, o competiţie pentru cei care pot urmări filme timp de 24 de ore.

Conform regulamentului, participanţii pentru acest maraton de filme trebuie să fie majori şi nu au voie să aducă alimente din afara cinematografului. Organizatorii sunt cei care le vor pune la dispoziţie mâncare şi băuturi răcoritoare. De asemenea, participanţii vor beneficia de asistenţă medicală (în caz de nevoie), iar adormitul pe parcursul maratonului va fi penalizat cu descalificarea.

Lista cu filmele care vor rula în cele 24 de ore nu a fost făcută public, deoarece organizatorii nu doresc ca participanţii să ştie dinainte ce surprize cinematografice îi aşteaptă.

Filmele vor fi difuzate unul după celălalt, cu câteva pauze la anumite intervale de timp.

Devoratorii de filme se pare că nu au rămas indiferenţi la această provocare lansată de cinematograful din Mallul Vitan şi au ocupat deja toate cele 250 de locuri disponibile la concursul care va debuta vineri, începând cu ora 20.00, şi se va încheia a doua zi, la aceeaşi oră.

Premiul cel mare constă într-o excursie la Festivalul de Muzică Electronică Club Transmediale de la Berlin. Alte premii sunt bilete la concertul DJ-ului Tiesto, care va avea loc la Bucureşti pe 1 decembrie, 10 iPod-uri şi 20 de ceasuri. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi în trei etape: după 12, 18 şi respectiv 24 de ore de filme. (Ioana Mirică)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite