Concertul lui Cohen s-a mutat pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al doilea concert al lui Leonard Cohen în România, programat la 4 septembrie, se mută pe stadionul Iolanda Balaş Soter.

Deşi iniţial era stabilit ca spectacolul să aibă loc în Piaţa Constituţiei, un alt eveniment muzical a intervenit în planurile organizatorilor de la Events. La doar 500 de metri distanţă, în aceeaşi zi, Tuborg organizează un festival al berii cu acces liber.

„Asta face imposibilă desfăşurarea în condiţii optime a spectacolului lui Cohen“, declară organizatorii concertului.

„Nu putem risca, în Piaţa Constituţiei, ca peste melodiie precum «Hallelujah» şi «Dance Me to the End of Love» să se audă muzica unui întreg festival din Parcul Izvor“, declară Sorina Burlacu, director general Events.

„Suntem profund dezamăgiţi că Tuborg, până acum unul din suporterii cunoscuţi ai muzicii în România, a ales să-şi organizeze evenimentul în aceeaşi zi, şi atât de aproape de concertul lui Cohen. E o lipsă elementară de respect faţă de mii de spectatori“, adaugă aceasta.

Festivalul Tuborg Green Fest a fost anunţat la 22 iulie, după ce la 5 mai s-au pus în vânzare biletele pentru concertul lui Leonard Cohen.

 Vizibilitatea locurilor va fi păstrată, în funcţie de categoria biletului achiziţionat, iar  spectatorii pot verifica harta stadionului începând de astăzi pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite