„Comisarul Cattani" vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michele Placido, sursa: EPA
Michele Placido, sursa: EPA

Michele Placido, renumitul actor şi regizor italian, va sosi mâine în România, pentru a demara un proiect cinematografic despre Italia anilor '60 şi imigraţia italienilor în ţara noastră, în colaborare cu regizorul Bobby Păunescu, potrivit Mediafax.

Michele Placido, cunoscut publicului român mai ales pentru rolul comisarului Cattani din serialul TV „Caracatiţa", a fost impresionat de noul val al cinematografiei româneşti, motiv pentru care a hotărât să colaboreze direct cu tineri regizori şi actori români.

Placido şi Bobby Păunescu se află la a doua colaborare, după „Vallanzasca - Îngerii răului", lungmetraj prezentat la cea mai recentă ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia.

Michele Placido s-a născut pe 19 mai 1946, în Ascoli Satriano, Italia, într-o familie cu opt copii. Placido se va afla sub influenţa multor meserii, însă alege să se dedice lumii artistice. Studiază la Academia Naţională de Artă Dramatică, urmându-şi astfel înclinaţia spre reprezentaţie şi debutează în teatru în anul 1970.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite